Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 8.11.2019 o 22:49, Thomas2135 napisał:

Chyba cię pojebało. 

Wiesz ze nie wyrwany napisałeś to do mnie bo AF wariowało, mogłeś by przeprosić.

Opublikowano

jakby miastowego życia sie trzymała i roboty biurowej to pewnie by sie to z nią nie działo co sie dzieje teraz ale jej wybór

jesli jednak w mieście była by to jednak praca fizyczna to jeden hvj , konsekwencje na stare lata te same

jakoś bogate bizmesmeny i oligarchy tylko w takich gustują co się nadają do leżenia i pachnienia tylko i nawet tego oczekują od 2 połowy by tylko od tego była 

Opublikowano (edytowane)

nie jedna prasa się spaliła na agrofoto w galeri  czyli zdarzenie realne trzeba jakoś zaaranżować

jak będiesz maił kobite to inaczej spojżyszxD

Edytowane przez Roman4321
Opublikowano (edytowane)

A propos aranżowania sytuacji...czy mi sie wydawalo, ze Gieniu jechał tym samym samochodem do przychodni a pozniej do szpitala??

Edytowane przez Gość
analfabetka :D
Opublikowano

moj maz stwierdził, ze rejestracje byly do tego warszawskie i to z planu ekipa go woziła 😅

1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Dokładnie :D.

a ogladales?? myslalam, ze nie ogladasz takich glupotek ;)🤪 czy chodzilo o Rolnik szuka zony? 😋😋😋

Opublikowano

Żon nie oglądam . Dwie pierwsze części obejrzałem , a dalej strasznie sztuczne mi się wydało i przestałem .

Przed chwilą, zycietoniejebajka1 napisał:

A pierwsza rejestracja nie była przypadkiem WI a druga WL? 

Tego pewien nie jestem . Ale jakie jest prawdopodobieństwo dwóch białych prawie nowych takich samych aut na takim ... końcu świata ?

Opublikowano
2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

A pierwsza rejestracja nie była przypadkiem WI a druga WL? 

🤷‍♀️ chiba trzeba powtórkę obejrzec ;) , ale śmierdząca sprawa 😅

Show must go on ;)

Opublikowano
18 minut temu, zetorki12 napisał:

Żon nie oglądam . Dwie pierwsze części obejrzałem , a dalej strasznie sztuczne mi się wydało i przestałem .

Tego pewien nie jestem . Ale jakie jest prawdopodobieństwo dwóch białych prawie nowych takich samych aut na takim ... końcu świata ?

Masz rację, bardzo małe. 

Jednak mi chodziło o sam fakt różnych rejestracji o nic więcej, ale przecież mogło mi się wydawać 😊

Opublikowano

hihihi😅 jasne, ze jest dziwne 😅 to, ze się nie rozlączył po rozmowie tez dziwne 😅 Ale co tam 😁😁 niektóre wpadki trzeba wybaczyc :)

Opublikowano

Wysokie mniemanie masz o sobie narcyzie. Najpierw niech twoja baba przeprosi za porównanie dziewczyny do krów i ty za wszystkie prostackie teksty i porównania. Już tu jeden niedawno straszył prokuraturą, sądami, itp. Śmiało, czekam.

Opublikowano

Krótkie pytanie. Czy rolnicy na fokus tv i rolnicy na Polsat play to ten sam program? Bo trochę się pogubiłem w chciałbym nadrobić zaległości. 
moala tez być kontynuacja złotych łanów, jak to się teraz nazywa?

Opublikowano

To różne programy. Rolnicy-podlasie i Rolnicy-tak się żyje na wsi. Co do Złotych Łanów to w nowej odsłonie nazywało się Euro łany.

Opublikowano

I tak wiem gdzie śiedzisz,wystarczyło odczytać z galeri nr kolczyka.

Opublikowano
46 minut temu, Wiesi0 napisał:

I tak wiem gdzie śiedzisz,wystarczyło odczytać z galeri nr kolczyka.

Śmiało upubliczniaj. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Wysokie mniemanie masz o sobie narcyzie. Najpierw niech twoja baba przeprosi za porównanie dziewczyny do krów i ty za wszystkie prostackie teksty i porównania. Już tu jeden niedawno straszył prokuraturą, sądami, itp. Śmiało, czekam.

Widocznie sam sobie jesteś winny,ze niektórym się nie podobasz,lub za swoje wulgarne słowa.

Opublikowano (edytowane)

Błaźnisz się ty sam.Sam zacząłeś,raz ci podarowałem przez tego wirusa ale teraz drugi raz,myślisz ze sobie znalazłeś popychadło..to się grubo mylisz.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
5 godzin temu, karol6130 napisał:

Tamci chcieli pić szampana, ci pili piwo choć nie mieli czasu.

Jak dzwonił dziadek po kierowcę to zapomniał numeru wybrać.

W tym pożarze, to zamiast ciągnik ratować to on dzwonił na straż.

ten "pożar" był tak sztuczny że aż śmieszny

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v