Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Roman4321 napisał:

jutro jeszcze można zapoznać fajną dziewczynę

a takiego hvja

choć właściwie w kościele tez sie na niektóre patrze i póżniej nie pamietam co ksiądz gadał 

Opublikowano

@bergman31 a na Ukrainie próbowałeś szukać? pare wiosek dalej jeden  kołchoznik z taką ze wschodu nawet sporo wytrzymał w "związku"

Opublikowano
4 minuty temu, rogaliq napisał:

a takiego hvja

choć właściwie w kościele tez sie na niektóre patrze i póżniej nie pamietam co ksiądz gadał 

Najpierw to bym musiał chodzić do kościoła.

Znajomy wiele lat temu wypatrzył sobie żonę w kościele i są razem do dziś. 

Opublikowano (edytowane)

@bergman31no widzisz ,tera to bierz sutanne odziewaj i wypatruj z ambony

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Pracodawca doradza Andelkowi, który pracuje u niego na ładowaczu;

- Za kobietą się nie lata...

A- Za miłoscią

-Nie..bo one tak mają, że jak latasz to uciekają. Ty masz uciekać, ona gonić. Rozumiesz, ?.

A-To dlaczego ty żadnej nie masz?

-Patrz, przejechałeś dwa razy po kanistrze. Masz po dniówce, a kanister sprzedaj na złomie i zaproś jakąś dziewczynę na kawę.

Opublikowano
2 minuty temu, Roman4321 napisał:

zawsze można w internetach pełno wszędzie

Szukałem i nadal szukam. Po kilku latach mogę stwierdzić, że niektóre Panie na portalach rankowych, to już weteranki. Z jedną, z którą umówiłem się trzy lata temu, do dziś ma tam konto i to samo zdjęcie profilowe. Zresztą nie tylko ona.

Opublikowano
3 minuty temu, bergman31 napisał:

Najpierw to bym musiał chodzić do kościoła

jak masz za daleko to możesz podjechac , przynajmniej ja tak robie

Opublikowano
2 minuty temu, rogaliq napisał:

@bergman31 a na Ukrainie próbowałeś szukać? pare wiosek dalej jeden  kołchoznik z taką ze wschodu nawet sporo wytrzymał w "związku"

Taa, aż sobie przypomniał że ta d*pa może być z bandy UPA.    :P

Opublikowano
7 minut temu, rogaliq napisał:

Mieszkam w woj. kuj-pom, blisko granicy z woj. pomorskim, więc do Ukrainy mam bardzo daleko.

Opublikowano

na ministranta się zapisz , księdzu będziesz patelnię trzymał , to z bliska wszystkie pobozne obczaisz🤣

a tak na serio , to nawet w sklepie można jakąś kasjereczkę wyrwać. Z znajomymi mamy zakład (o flaszkę ,i tak razem wypijemy), który pierwszy wyrwie dziewczynę ze sklepu.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, lemarc napisał:

Pracodawca doradza Andelkowi, który pracuje u niego na ładowaczu;

- Za kobietą się nie lata...

A- Za miłoscią

-Nie..bo one tak mają, że jak latasz to uciekają. Ty masz uciekać, ona gonić. Rozumiesz, ?.

A-To dlaczego ty żadnej nie masz?

-Patrz, przejechałeś dwa razy po kanistrze. Masz po dniówce, a kanister sprzedaj na złomie i zaproś jakąś dziewczynę na kawę.

Nudzi ci się lemingu ?

Opublikowano
6 minut temu, rogaliq napisał:

@bergman31no widzisz ,tera to bierz sutanne odziewaj i wypatruj z ambony

Od kościoła i "batmanów" trzymam się z daleka. Na ostatniej kolendzie, tak mnie proboszcz wku...wił, że miałem ochotę go wyrzucić z domu.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Pigmei napisał:

to idź zajmij mu konfesjonał, zaraz ciekawe panny i grzeszne historie poznasz  :P

W oficialnym obiegu informacji dowiem się więcej niż ksiądz w konfesjonale.

Opublikowano
Przed chwilą, bergman31 napisał:

W oficialnym obiegu informacji dowiem się więcej niż ksiądz w konfesjonale.

taaaa? a czy ktoś z tych  opowiadaczy będzie  jednocześnie klękał przed tobą opowiadając pikantne histonie? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v