Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nawet ten terminator to porażka do entej potęgi.chyba to 5.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, damianzbr napisał:

Tylko mówili czy tak jest, bo często z bogatego to nie urodne tylko wypindrzone a później rano człowiek przestraszyć się może

a z biednego jak nie ubrana nie ogarnięta .i ładna to co dopiero jak się odstawi taka lacha...

Ja to ta "nie urodna", która też wypindrzyć się nie umie, więc jakoś...nie pasuję nigdzie do Twojej ukladanki 🤷‍♀️ 

Opublikowano (edytowane)

Ale tak w życiu jest,a co do kasy to każdy ma jakiś talent ty paulina masz do tego talent a nie do pindrzenia się o i tak sprawa wygląda,jednym kasa przychodzi łatwo bo mają do tego tant szczęście a do innych rzeczy nie.Zapewne też nie lubisz wychowywać dzieci,wolisz pracować niż niańczyć.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
15 minut temu, Paulina1985 napisał:

Ja to ta "nie urodna", która też wypindrzyć się nie umie, więc jakoś...nie pasuję nigdzie do Twojej ukladanki 🤷‍♀️ 

I tak mamy wierzyć na słowo? 

Opublikowano

o matko... no tak...wyrodna matka woli pisać o krowach niż wychowywac dziecko 😂 dziękuję 😅 no jak Cię widzą tak Cię piszą 😪😪😪 chyba za czesto się udzielam :)

To, ze praca sprawia mi radość i interesuję się tym co robię, nie znaczy,że "nie lubię niańczyć" 😕 kocham swoje dziecko najbardziej na swiecie i to jest osoba, z ktora najchetniej spedzam wolny czas 😪 

Opublikowano

Też, ale każda kobieta ma w sobie jakiś urok, i prędzej czy później ktoś ją doceni, no chyba że sama tego nie chce, albo nic nie robi w tym kierunku.   :)

Opublikowano

U mnie we wsi pól co nie gospodarzy siedzi z dzieckiem zamiast iść do pracy,a są żłobki i to darmowe tylko 100 za jedzenie od 2 lat.Szkoda gadać.

Opublikowano (edytowane)

Inny temat poruszmy   :P Wasza pierwsza miłość.   :)

Czyżby za młodu nikt się w nikim nie podkochiwał?   :P  aż nie mogę w to uwierzyć, chyba że nagadaliście żonie, mężowi że był {a} tą pierwszą, a teraz czyta forum.   :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

O tym nie ładnie pisać. Ale każdy musi mieć kilku chłopaków,dziewczyn przed ślubem żeby wiedzieć czy to ta osoba bo jak by się kończyło na jednym to by mogło się wydawać ze inni lepsi.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
39 minut temu, Sean napisał:

Inny temat poruszmy   :P Wasza pierwsza miłość.   :)

Czyżby za młodu nikt się w nikim nie podkochiwał?   :P  aż nie mogę w to uwierzyć, chyba że nagadaliście żonie, mężowi że był {a} tą pierwszą, a teraz czyta forum.   :P   :D

a kto się tu przyzna do szaleństw, żaden nie chce  się narazić :P

Opublikowano

Nie chodzi o szczegóły   :D ale wiedziałem że się będą bali.      :P

Opublikowano (edytowane)

Hahahaha, nie miałem na myśli aż takiego przesłuchania, ale czy był ktoś taki, czy nie był, takie tam sprawy nie grożące rozwodem, a na pewno nie spaniem na wycieraczce.   :P  No nie możemy ciągle pier**lić o tym jak to żona czyha żeby nas oskubać jak kurczęcie na obiad    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Jako kawaler (stary kawaler) mogę bez obaw napisać o byłych miłościach.

Z pierwszą spotykałem się przez 7 lat. To był ciekawy związek, były wzloty i upadki. Do tego trochę szalony i bardzo namiętny. Niestety gdy przyszła pora na poważne decyzje, nasze drogi okazały się zupełnie różne. Kilka najlepszych lat poszło w ...uj.

Z następną spotykałem się przez pół roku. Dziewczyna bardzo miła, atrakcyjna, wykształcona, pracującą w biurze i z gospodarstwem.  Można powiedzieć ideał. Niestety miała też drugą naturę. Do tego różnica charakterów i inne plany na przyszłość. W okazywaniu uczuć, niestety kiepska.

Następnie kilka nieznaczących randek z różnymi dziewczynami. 

Teraz od kilku lat jestem sam i nie widzę szans aby to się zmieniło. W przyszłym roku na urodzinach zaśpiewał sobie:"Czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...". 

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, bergman31 napisał:

Z pierwszą spotykałem się przez 7 lat. To był ciekawy związek, były wzloty i upadki. Do tego trochę szalony i bardzo namiętny. Niestety gdy przyszła pora na poważne decyzje, nasze drogi okazały się zupełnie różne. Kilka najlepszych lat poszło w ...uj.

Ja miałem podobnie ale jeszcze znalazłem tą jedyną,a ta twoja ex wyszła za mąż.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jo. Russell Crowe 😋

Wczoraj ogladałam "Slumdog.Milioner z ulicy", też ciekawy.

Opublikowano (edytowane)

Milionera oglądałem jak tylko w kinie się pokazał, ,  soundtrack z niego  mam do dziś na kompie. :)

A  film który jakoś mi utkwił w pamięci to "Efekt motyla" może to nie kino akcji, ale jakże dające do myslenia

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Wiem, wiem o jakiego chodzi.

Dlatego ten ryjek był tam umieszczony 😁😁😁

Milonera też oglądałem. 

Ech ta  akcja w sraczu😂🤮 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v