Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taki okres jak docieranie po ślubie, jak te docieranie nastąpi przed ślubem,ludzie się pokłócą i z twierdzą ze nic ich nie wiąże i się rozstają,a poślubię jeszcze pamiętają przysięgę.Zresztą szanujący się kawaler nie zwiąże się z rozwódko.Pół kwiata tego świata.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Jest taki okres jak docieranie po ślubie, jak te docieranie nastąpi przed ślubem,ludzie się pokłócą i z twierdzą ze nic ich nie wiąże i się rozstają,a poślubię jeszcze pamiętają przysięgę.Zresztą szanujący się kawaler nie zwiąże się z rozwódko.Pół kwiata tego świata.

Rozwodka z dzieckiem to juz ostateczności jak panna z dzieckiem

Potem taki najduch podrosnie i będą problemy typu ,, nie jesteś moim ojcem odpier... zycie 

Edytowane przez mf362
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

Niestety, ale dzisiaj rozstania to nie bzdura.

A wszystko przez to że wtedy myśli się inną częścią ciała a nie głową. 

1 minutę temu, Wiesi0 napisał:

.Zresztą szanujący się kawaler nie zwiąże się z rozwódko.

Gdzie tu widzisz problem? 

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

A wszystko przez to że wtedy myśli się inną częścią ciała a nie głową. 

Gdzie tu widzisz problem? 

Bardzo mądre słowa.

Opublikowano

Jak jest miłość to tak,  papier czy ślub niczego nie załatwi jak nie ma miłości.

Opublikowano

Z perspektywy ,,baby" wygląda to bardziej  romantycznie..ten cały ślub..biała suknia,welon,makijaż,piękna fryzura, sam fakt,że chce pod ołtarz- świadczy,że ją kocha i jest dla niego NAJWAŻNIEJSZA... ale co ja tam wiem ;) Więc tak to widzą kobitki...

Opublikowano

A dla faceta noc poślubna najbardziej "romantyczna" . Ale co ja tam wiem . :D

Opublikowano

Ostatnio w robocie debatowaliśmy na temat ślubów i wesel za kilkadziesiąt tysięcy, bo akurat koledze chrzesniaczka sie będzie za mąż wybierać. I wyszło na to że każdy z nas stwierdził że huczne wesele to głupota, lepiej te pieniądze przeznaczyć na zakup działki pod budowę domu, czy część wkładu na mieszkanie, i co ciekawsze, takie zdanie mieli ci co akurat mieli wesele na sto parę osób, ci którzy mieli już to za sobą.

Opublikowano

Dla mnie to wpier pomiędzy wódkę a zakonske, niech się godzą.A pół świata tego kwiata,czy to musi być akurat ta.

Opublikowano
2 minuty temu, tess napisał:

Z perspektywy ,,baby" wygląda to bardziej  romantycznie..ten cały ślub..biała suknia,welon,makijaż,piękna fryzura, sam fakt,że chce pod ołtarz- świadczy,że ją kocha i jest dla niego NAJWAŻNIEJSZA... ale co ja tam wiem ;) Więc tak to widzą kobitki...

A facet w tym dniu stres ma i myśli sobie tyle kasy wesele ślub - jaki to byłby samochód : d 

zartcik 

Opublikowano
1 minutę temu, tess napisał:

Z perspektywy ,,baby" wygląda to bardziej  romantycznie..ten cały ślub..biała suknia,welon,makijaż,piękna fryzura, sam fakt,że chce pod ołtarz- świadczy,że ją kocha i jest dla niego NAJWAŻNIEJSZA...

Ważniejsza jest przysięga jaką     Jej  składa, tylko dzisiaj przysięga znaczy tyle co splunąć.

Opublikowano
5 minut temu, tess napisał:

Chyba jestem facetem 😅

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Mówią ze ten kto zaśnie wcześniej ten wcześniej umrze, taki zabobon,słyszałeś to.😀

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ostatnio w robocie debatowaliśmy na temat ślubów i wesel za kilkadziesiąt tysięcy, bo akurat koledze chrzesniaczka sie będzie za mąż wybierać. I wyszło na to że każdy z nas stwierdził że huczne wesele to głupota, lepiej te pieniądze przeznaczyć na zakup działki pod budowę domu, czy część wkładu na mieszkanie, i co ciekawsze, takie zdanie mieli ci co akurat mieli wesele na sto parę osób, ci którzy mieli już to za sobą.

Wesele się zwraca . Kasa ta sama i można później na to samo przeznaczyć .

Opublikowano
Przed chwilą, Sean napisał:

tylko dzisiaj przysięga znaczy tyle co splunąć

Zależy dla kogo, jak jesteś słowny to nawet słowa danemu obcej osobie przez telefon dotrzymasz, a jak rzucasz słowa byle jak, na wiatr, to nawet własną żona ci wierzyć nie będzie

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

sto parę osób

Na tyle to chrzciny się robi nie wesele . Takie to tylko jakieś kameralne . ;)

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

No nie wiem,    :)   może ze świadkową,    :P   bo z żoną była sporo przed ślubem u niejednych.     :D

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Zależy dla kogo, jak jesteś słowny to nawet słowa danemu obcej osobie przez telefon dotrzymasz, a jak rzucasz słowa byle jak, na wiatr, to nawet własną żona ci wierzyć nie będzie

Gdzies to czytalem ze facet koledze radzi żeby zawsze patrzeć mechanikowi na ręce i brac faktury bo on to wlasnej zonie nie wierzy a dopiero 

Zary zartem ale cos w tym jest 

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Na tyle to chrzciny się robi nie wesele . Takie to tylko jakieś kameralne . ;)

Ja tam swoim dzieciom chrzciny w domu wyprawilem, najbliższa rodzina, dziadkowie z rodzeństwo moje i żony, koniec. pier**le konwenanse, oglądanie się na stare ciotki i wujków, co to najczęściej przypominają sobie o tobie jak coś potrzebują

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
  • Dodaj nową pozycję...
v