Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, PATr napisał:

Mieszkam w bliskiej okolicy tej dziewczyny więc stąd wiem

byłem pewien że jesteś gdzieś od jej strony, czy kolega, czy rodzina, czy ktoś kto blisko mieszka

nie wyszło więc rozpowiada że gbur, bo co miałaby powiedzieć???

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

ło matko...wszyscy piszą o Waldemarze 😅 gość wie jak osiagnąć rozgłos 😅 rezygnacja pewnie lepiej mu zrobi niż w nim pozostanie 😅

Edytowane przez Gość
literówka
Opublikowano

..." Panie Waldku ,Pan sie nie boi , kolejka kobiet już do pana nie stoi"...

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Co oni tam za głupoty piszą. Gdzie na wsiach na 100 mężczyzn przypada 91 kobiet? Sprawdzałem na jednym z portali randkowych, to w przedziale wiekowym 32-39 lat, na 25 panien bez dzieci przypada 100 kawalerów bez dzieci. Sprawdzałem w promieniu 50 km od mojej miejscowości. Na badanym obszarze oprócz wiosek jest kilka małych miast i 4 miasta powiatowe.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, rex15 napisał:

zalatuje lewactwem, czytaj dalej na takich stronach to bedziesz bardziej ,europejski' ;)

Ktoś inny napisałby, że prawda w oczy kłuje. Patrząc obiektywnie na artykuł jest tam trochę prawdy. Przypomnijcie sobie ilu rolników z programu chciało się pokazać, zabawić a ilu na prawę znaleźć żonę? Niejeden miał sporo za uszami.

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, bergman31 napisał:

Co oni tam za głupoty piszą. Gdzie na wsiach na 100 mężczyzn przypada 91 kobiet? Sprawdzałem na jednym z portali randkowych, to w przedziale wiekowym 32-39 lat, na 25 panien bez dzieci przypada 100 kawalerów bez dzieci. Sprawdzałem w promieniu 50 km od mojej miejscowości. Na badanym obszarze oprócz wiosek jest kilka małych miast i 4 miasta powiatowe.

Ale teraz większe jest zainteresowanie rolnikami panien z miasta niż kiedyś  :D   może nie tyle samymi rolnikami, co ich zawartością portfela z dopłatami, stąd pewnie tak sondaże podskoczyły.   :P

8 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ja tam zauważyłem ze sporo jest wdówek w różnym wieku, i rozwódek😁

O panie, kobiety teraz to są nadzwyczaj żywotne, jak faceta nie wpędzi do grobu, to go zostawi w samych skarpetkach   :D i tak z pięciu obskoczy zanim z jej pierwszego śladu już nie będzie.   :P     Więc jaki morał, wystarczy 20 kobiet na 100 facetów.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Po pięciu użytkownikach, to już "maszyna" mocno wyeksploatowana. 

1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

Ktoś inny napisałby, że prawda w oczy kłuje. Patrząc obiektywnie na artykuł jest tam trochę prawdy. Przypomnijcie sobie ilu rolników z programu chciało się pokazać, zabawić a ilu na prawę znaleźć żonę? Niejeden miał sporo za uszami.

Z drugiej strony, ile w programie było kobiet, które chciały się wypromować?

Opublikowano

Wypromować może niekoniecznie a może się nie udało. Pierwsza Anna, której zarzucali wykorzystywanie meżczyzn i materializm. Druga Monika, która niby z Tomkiem kręciła w programie a w rzeczywistości już kogoś sobie znalazła poza programem. Może swój salon pielęgnacji psiarni jednak wypromowała. Jedyna Małgosia nasza koleżanka z forum była uczciwa i wiedziała czego chce. Szkoda, że przestała zaglądać na forum.

Opublikowano
Dnia 23.09.2019 o 13:28, Bananek napisał:

to samo mialem napisac. kompletny brak szacunku napisac reksio przez X.

ech, reksio, bolek i lolek i pankracy w piatek przed czarno bialym telewizorem jedzac placki ziemniaczane z cukrem na podwieczorek. ;)

tak tak, pkacki ziemniaczane z cukrem.

placki z cukrem mmmm, nie jedno "danie" się chowie przy tym

Dnia 23.09.2019 o 14:14, marcinxxxx napisał:

Ja pierdziu. Rosołu nikt nie lubi, a placki ziemniaczane z cukrem już tak... ohyda. 😨... może jeszcze frytki z majonezem, albo ketchupem?.

a nie lubie zbytnio, mdli mnie po nim... wszyscy jedzą rosół a ja ciepły makaron z cukrem :P

Opublikowano

Czym tu się podniecać, jak obornik dziewczyny wyrzucają    :D w love island przynajmniej sobie zdrowo poruchają      :P  xD

Opublikowano

Dobrze, że jest chociaż ten jeden program. Przynajmniej miastowi będą mieć choć tą nikłą szansę by zobaczyć chociaż trochę co ten rolnik musi robić i że mleko nie bierze się z półki ze sklepu.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v