Czy można orać na półbiegach? 1634/1614 itp
-
Podobna zawartość
-
Przez Jareckiskate
Witam.
Zetor 8111 czyli odpowiednik c385 912 itd.
Posiadam pług grudziądza 4 skibowy.
Kółko po środku pługa, które często się urywało (teraz jest super duże łożysko i się nie urywa)
Ostatnio przeczytałem na temat regulacji podnośnika (wcześniej nie wiedziałem do czego to jest).
Trochę czytałem o tym ale nie bardzo rozumiem o co chodzi.
Bardzo mnie wnerwia częste wysiadanie i regulacja łącznika podczas orki.
Zauważyłem że niektóre pługi mają fasolkę do zaczepiania łącznika.
Mam wrażenie że jakoś prymitywnie orze.
Możecie mi wyjaśnić jak się korzysta z tych regulacji w praktyce i jakbym mógł sobie ułatwić oranie?
Z góry dziękuje za pomoc.
-
Przez ukaszMeller
kupiłem tura FAUCHEUX F2 ale bez joysticka wie ktos gdzie mozna go kupic, joystick elektryczny 3 sekcyjny, tur jest sterowany elektrozaworami ktore sa umieszcone na turze,
-
Przez Maciek_0607
Witam. Mój problem polega na tym że dolny talerz w kosiarce rotacyjnej jedną stroną dotyka górnego talerza a grógą jest duża przerwa. Podejrzewam zwicgrowanie dolnego talerza. Jak można go wyprostować? Pozdrawiam.
-
Przez damianXXL
Witam. Kupilismy dziś landini 6880 4x4. Proszę o jakies opisy wajh itp. głownie od strony lewej. Sprawdzaliśmy napęd i ciagne ale jak wyłaczć to tez ciagnie... o co chodzi? Na placu przed zakupem normalnie sie wyłaczył... kontrolka na desce sie zaświeca ze jest napęd a jak zgaśnie to to nie powinno byc a dalej jest załączony. Ktoś coś doradzi>? Temat ogólno- opisowy z zapznawaniem ciągnika
-
Przez kuba18l
Witam mam pytanie ponieważ mam strzykawkę rewolwerową i moje pytanie czy mogę podawać lekarstwa w pośladek bydła ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
DF 5105 Keyline
John Deere 6195r