Polecane posty

jarx08    2

witam mam problem ze wspomaganiem na otbitrolu a mianowicie po odkreceniu przewodu od pompy i podłączeniu wspomaganie działa bardzo słabo dziwnie przerywa na wyłączonym kierownicą obraca się bez żadnego oporu odpowietrzanie  na przewodach nie pomaga

Rafik    16

To znaczy, że zanim odkręcałeś przewód od pompy wszystko chodziło normalnie?

Wiadomość z agroFakt.pl

Rafik    16

Naprawiłeś już może? Bo jeszcze mi się nigdy tak nie zdarzyło, żeby po odkręceniu i zakręceniu węży wspomaganie padło. Kilka razy odłączałem orbitrol w Zetorze ZTS i zawsze potem chodziło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Grzesiek84
      Witam mam założone wspomaganie do zetora 6211 z Agricol na orbitrol i od samego początku widać że owy orbitrol przepuszcza olej bo ciągnik lekko trzeba kontrować podczas jazdy i zaczyna mnie to drażnić. Podczas siewu i orki jest podobnie trzeba go kontrolować. Końcówki drążków są nowe, na belce brak luzów. Czytałem że można włożyć dławik by ograniczyć przepływ oleju ale czy nie ograniczy to też wspomagania - jego siły, proszę o poradę czy ktoś miał podobny problem i jak sobie z nim poradzić ?
    • Przez MatiTM
      Witam!
      Potrzebuję instrukcji w ustawieniu początku wtrysku w ursusie 912. Dałem pompę do regeneracji gdzie przeszła kapitalny remont jak i również wszystkie wtryski. Założyłem tak jak była. Wydaje mi się ze ciągnik nie ma mocy, słabo wkręca się na obroty przy czym jest tak jakby metaliczny dźwięk. 
    • Przez MatiTM
      Witam!
      Myślę nad modernizacją wspomagania w ursusie 912. Wiadomo, orbitrol to najlepsze rozwiązanie lecz bardo drogie. Zastanawiam się czy maglownica od np golfa 4 po podłączeniu do układu w ciągniku zdało by egzamin. Czekam na sugestie.
    • Przez kamil800
      Witam
      Mam taki problem, ze podczas jazdy po szosie musze co jakas chwile kontrowac w lewo i tylko w lewo, ostatnio zaczal mi podciekac silownik skretu, czy to moze on jest tym problemem czy jednak orbitrol?
      Problem dotyczy mf 8120
    • Przez MichalSiemano
      Zakupię ciągniki ursus c 330 c 360 c 360 3p  914 1014 1614 1012 912 ITD.. zetor 5211 7211 7245 5245 itd   KAŻDY STAN z dokumentami i bez sprowadzone krajowe PROSZE DZWONIĆ LUB PISAĆ PRIV TYLKO WYMIENIONE RZECZY!!!!!OFERTY Z OLX ZNAM likwidujesz gospodarstwo wymieniasz sprzet stoi u ciebie nie potrzebny pisz

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj