Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam podczas rozbierania rozleciała mi się część od siłownika, wyleciało zabezpieczenie, kulka metalowa i podkładka miedziana, niewiem jak to ma być tam włożone, może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? zdjęcie: https://zapodaj.net/cd01d8e55d40a.jpg.html

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez szostiwf88
      Jeżeli ktoś szuka siłownika do maski John Deere 5620, 5720, 5820 o oznaczeniu AL175748 lub RE206116 to zamiennikiem jest siłownik, sprężyna gazowa FORD Mondeo IV Sedan klapy bagażnika - sedan 03/07- np. (FA Krosno 24477).
      Ja taki wstawiłem pasuje idealnie jak oryginał, a kosztuje ok. 30zł.
    • Przez pawel6200
      Pacjent joskin modulo 2 
      Przy gornej czesci silownika znajduje sie nakretka z filterkiem stalowym, z danej nakretki cieknie duzo oleju, od czego jest ta nakretka I czemu olej ucieka
      Pozdrawiam

• Przez b0ss
      Witam potrzebuję instrukcji obsługi w języku polskim czechosłowackiego ładowacza UNHZ 750 
    • Przez Arasowsky
      Witam!
      Mam problem z siłownikami jednostronnego działania. Trochę puszczają u góry oleju. Ale nie bardzo wiem jak go rozebrać. Wrzucam zdjęcia. Przerabiał ktoś taki temat?
      Jest tam spinka, ale nie mam pojęcia jak ona działa, bo nigdy czegoś takiego nie robiłem.

• Przez Krystian6677
      Witam jak w temacie mam MTZ 82 TS i chce zwiekszyć troche możliwości skrętu aby był zwrotniejszy bo założyłem mu ładowacz czołowy i myslałem o zamontowaniu typowego siłownika od wspomagania lecz słabo tam z miejscem i możliwościami pewnie da rade ale trzeba by było jakich uchwyt dorobić i troche sie pobawić , jest jeszcze druga opcja , siłownik teleskopowy dwu stronnego działania tylko czy tego typu siłownik sprawdzi sie podczas kierowania ? Jak ktoś pomoże bede wdzieczny 
  • Dodaj nową pozycję...
v