Sprawdź Mf 3060 nie jedzie na zadnym biegu na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 3060
-
Podobna zawartość
-
Przez dereniek
Witam chciałbym zapytać czy da radę włożyć joystick do mf-a 3060 zamiast dzwigien co są oryginalnie jeśli możecie to podajcie link do joya i napiszcie czy oryginalne linki będą pasować -
Przez dario1601
witam koledzy kupilem new holland t6080 rc . ciagnik szarpie mi na 3 i 5 biegu ma 9500h nie byl jeszcze rozbierany tzn rozpolawiany wszedzie orginalna farba na srobach . jesli macie jakies pomysły to prosze o porade. potrzebuje tez zlacza do hh menu tzn tej wtyczki serwisowej jesli ktos by mi to zalatwil bylo by super
-
Przez SzymonT532
Cześć. Jakie macie opinie o MF 3060 ? Co się najczęściej psuje ? Na co zwracać uwagę przy kupnie ? Z góry dzięki
-
Przez dereniek
Siema mam pytanie z jakiej blachy zrobić obciążnik do Mf 3060 i jaką wagę dobrać bo talerzowka waży tonę -
Przez ahael
Witam. Posiadam New Holland-a 8360 M135 z 1997 roku. Nie wiem jak nazywa sie ta skrzynia jest trzy stopniowa A, B i C na joysticku mam przyciski w gore i w dol. Pieknie dziala skrzynia B i C najszybsza niestety gdy wlaczam na A najwolniejsza to ciagnik delikatnie szarpnie w przod i stoi na wyswietlaczu pojawia sie literka N i ksiazka. Jak sprawdzic bledy w tym traktorze. Czy kalbracja sprzegla tu pomoze. Po przekreceniu kluczyka pojawia sie tylko blad P32. Jest ktos w stanie mi cos doradzic?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak tylnego napędu Zetor 6341
Massey Ferguson 3060