Koło pasowe alternatora A124N
-
Podobna zawartość
-
Przez Arasowsky
Witam. Zakupiłem sobie władimirca T25A2 i chciałem co nie co poprawić. Problem jest z hamulcami, ponieważ hamuje tylko na prawe koło. Ciagnik staje w miejscu, natomiast lewe koło nie zostawia śladu. Czy to normalne? Nie mam także dźwigni blokady mechanizmu różnicowego. Czy to może być tym spowodowane?
-
Przez maly_mani2
Witam,
Jestem nowy na Forum dlatego witam wszystkich bardzo serdecznie.
Niedawno moja przygoda rozpoczeła się z John Deerem 6920S, lecz w dniu dzisiejszym wyskoczył mi błąd na wyświetlaczu ,,alternator error" coś w tym rodzaju i błąd nr BIF 000167.16 czyli Wysokie napięcie na D+ (silnik uruchomiony). Koledzy niestety za nic w świecie nie wiem co to znaczy i co może być przyczyną. Czyżby regulator napięcia???
Dodam jeszcze co ciekawe że problem jak zauważyłem pojawia się jak jade na wyższych obrotach silnika oraz podczas postoju jak pozapalam wszytkie reflektory, na wolnych obrotach silnika na postoju i przy wyłączonym oświetleniu problemu brak.
Czy ktoś może mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?? Był bym bardzo wdzięczny.
-
Przez kisiel123
witam. kupiłem kombajn deutz 35.70 i okazało się że brakuje koła pośredniego od sieczkarni ma ktoś może taki kombajn i może wrzucić zdjęcie jak to ma wyglądać, może wie ktoś od jakiego kombajnu można by było dopasować proszę o pomoc bo czasu coraz mniej zdjecie w zalaczniku .
-
Przez divio
Co może być przyczyną tego że koło od młucarni w kombajnie Massey Ferguson 487 bardzo mocno się nagrzewa i pęka pas. -
Przez zyzek
Orientuje się ktoś może jak zablokować koło pasowe w celtisie aby je odkręcić (to znajdujące się najniżej)? Chciałbym wymienić jego uszczelnienie, ale nie mogę zdemontować kola. Śruba posiada prawy czy lewy gwint?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Średnica wału jezdnego Claas Mercator 75 i inne pewno też
Żmijka bez silnika czerwona wyprofilowana 6m