-
Podobna zawartość
-
Przez zyz1o
hej co robicie z ostatnai warstwa kiszonki w prazmie czyms posypujecie albo polewacie a moze wystarczy dobrze ujezdzic bo jak widze takie otwarte pryzwy z trwa na af to sa eleganckie a ja robilem w silos i ost warstwa tak z 5 cm jest strasznie przypazona taka goraca i nie wiem dlaczego dodam ze ost warstwe posypalem sola a moze za malo ujezdzilem nie wiem podajcie jakies cenne rady ;d jak zrobic zeby bylo elegancko wiec czekam na odp aha dodam ze nie stosuje zakiszacza
-
Przez Przemek3211
Witam mam zestaw kosiarki rotacyjnej z roztrząsaczem pokosów. Moje pytanie brzmi jak ten roztrząsacz pokosów zamontować. Chodzi głównie o podłączenie napędu tego roztrząsacza bo czegoś na pewno brakuje, jakiejś przekładni. Może ktoś z was się spotkał z takim sprzętem. Proszę o pomoc bo nie mogę nigdzie znaleźć takiego zestawu.
I jak ktoś posiada taki sprzęt chciałbym zapytać czy ta maszyna zdaję egzamin?
-
Przez Przemek586
Witam, jestem młodą osobą lubiącą hodować zwierzęta i mianowicie myślę nad zakupem jednej loszki na prosięta. Prosiaki odchowywał bym do 8 tygodnia życia, a następnie sprzedawał. I tutaj moje pytanie, czy mam szanse coś na tym zarobić? Dodam, że muszę kupować zboże za około 650 zł tona, a do tego szczepionki itp. W moim regionie za parkę można dostać około 400 zł. Chcę prosić również doświadczonych hodowców o napisanie mi procentowo mieszanki zbożowej dla macior prośnych i karmiących. Za odpowiedzi DZIĘKUJĘ!!
-
Przez daro93_15
Witam potrzebuje pilnie pomocy mianowicie chodzi mi o przekrój kabli do zasilania dwuch urzadzeń pierwszy kompresor 7,5kw systaem łagodnego rozruchu na tabliczce pisze prad 8.2A
na reaktorze pianki pur tez pisze moc silnika 7kw chce zastosować przedłużacz bębnowy 25m 5x4mm2 czy te przewody wytrzymają obciążenie ciągłej pracy i następne pytanie jakie musi być zabezpieczenie na sile u klienta bo często widzę bezpieczniki 20c czy wytrzyma to ??z góry dziękuje w wtorek zaczynam pierwsze zlecenie i nie wiem czy nie lepiej wypożyczyć agregat prądotwórczy
-
Przez MatiRol92
Witam, mam pytanie do posiadaczy pokosówek fortschritt, chodzi mi o opuszczenie hederu w pokosówce, jak go opuszczam to strasznie trzęsie sie cała maszyna (podnoszenie jest okej) nawet jak opuszczam bez hederu to sa drgania. Nie wiem jak ten problem rozwiazać
-

Rekomendowane odpowiedzi
SŁONECZNY PIEC grzewczy / suszarnia - pomysł na niezależność od pun...
Samasz kdt 260