Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ozzborn napisał:

nie da sie czytac bo nie po twojej linii interesu ? nie tedy droga kolego ...

Ale jaki ja mam albo nie mam interesu? Mi kasa za bydło ma się zgadzać. Jak nie będzie zamykam biznes i tyle. Mięso w sklepie po 8 zł za szynkę. Ludzie kupują aż kurz przy kasach idzie. A inni lamentuja bo na świni nie ma 100 na czysto. Na odsadku jest parę setek, na byku podobnie i jakoś nikt nie narzeka. A jaki jest tu i tu w porównaniu do swiniaka nakład.

Opublikowano (edytowane)

jarek jak sprzedasz po 10zł to pokazesz fakture ?

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

jak sprzedasz po 10zł to powiem ze wkoncu sie opłaca.... tylko 10zł na żywą wage nie na WBC .....

Opublikowano
10 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Cena LM za granicę 10zl jak super towar 10.50 przy większej partii. Gościu coś na S...chyba ale już nie pamiętam dokładnie więc nie chce przekręcić

Jalowki LM po ile? 

Opublikowano
ozzborn napisał:

jak sprzedasz po 10zł to powiem ze wkoncu sie opłaca.... tylko 10zł na żywą wage nie na WBC .....

Nie będę z Tobą dyskutować bo szkoda czasu więc... dalej sam sobie dopisz. Kumpel ma 12szt waga LM waga ponad 740kg i taka cene. Zreszto sami możecie zadzwonić i spytać

Opublikowano
Berthold napisał:

10 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Cena LM za granicę 10zl jak super towar 10.50 przy większej partii. Gościu coś na S...chyba ale już nie pamiętam dokładnie więc nie chce przekręcić

Jalowki LM po ile? 

Jałówki nie wiem. Zadzwoń i spytaj

Opublikowano
14 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Sołtys czytaj uważnie. To nie moje słowa poczytaj na ceny bydła 2019

czytałem i ceny a tam pisałeś że masz pewne info że duży zaklad będzie miał podwyżke

Opublikowano
soltys48 napisał:

To od niego chyba fakturę pokażesz?

Odpowiadałem na to pytanie.

Berthold napisał:

1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

Tam jeszcze nie dzwoniłem. Przymierzam sie oddać kilka sztuk do pana Starownika czy jakoś tak.

Znaczy tu? http://www.agrostar.info/kontakt

Nie wiem dokładnie bo ja oddaje z kolegą i on załatwia wszystko ja tak na doczepke żeby samochód zapełnić.

Opublikowano (edytowane)

agrostar=starownik dzwoniłem tam kiedys to ceny normalne proponował, nie wiem moze za LM-y lepiej płaci niz za hfxbbb, znaczy sie do 8.5 netto za lux towar

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano (edytowane)

za typowo ładne MM albo czystorasowe warto do niego , bo cene dobrą daje,

HF i mieszanki z nim raczej odradzam oddawac tam

płatność i wszystkie papiery OK 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
ozzborn napisał:

agrostar=starownik dzwoniłem tam kiedys to ceny normalne proponował, nie wiem moze za LM-y lepiej płaci niz za hfxbbb, znaczy sie do 8.5 netto za lux towar

Płaci lepiej bo na export. Inne niż LM to rozliczane w kraju wg klas wbc więc cena taka jak wszędzie.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregory81 napisał:

Pokazał zwierzaki i wszystko. Oceń sam

Taki sobie 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Trzeba być przygotowany na krytykę nie każdemu musi się'podobać