Skocz do zawartości

Rozmowy producentów wołowiny

danielhaker

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, debrzyna napisał:

A jak bez obornika i żyto jare to ile NPK na ha 

Wszystko zależy co Chcesz tam później siać 

9 godzin temu, Jaguśka napisał:

A powiesz mi czemu jeszcze nie skoszone? Ponoć żyto dobre do koszenia na kiszonkę  ma mieć kłos w pochwie liściowej, czy to prawda? Ile trzeba by kg zapodac na ha, siejac je teraz, by to mialo sens?

Teraz to normalną  Wiosenną obsadę 

11 godzin temu, debrzyna napisał:

To juz stara sprawa Obowiązuje od zeszłego roku ale wszyscy mali to olewają Dopiero jak zapowiedziana jest kontrola to jest gonitwa po ODR żeby plan zrobili 

ja sam robię ten plan... wczoraj miałem kontrole - sprawdzili i mówili ze jest ok... jak ktoś chce to mogę podać link do programu i podpowiedzieć jak zrobić... po co płacić w ODR.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz2347
      Czy wie ktoś gdzie na necie można znaleźć arkusze z tej olimpiady z odpowiedziami????
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez KarolinaNowicka
      Centralne Targi Rolnicze 2017 + IV Forum Sektora Wołowiny
      Kto się wybiera??? 

Podobno są dofinansowania do autokarów, ktoś coś wie?
      Pozdrawiam!
    • Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"

• Przez ciszu
      Witam serdecznie,

Zwracam się do Was z prośbą, ze względu na wysoką rozbieżność i dezinformacje co do śladu wodnego dla wyprodukowania kg mięsa wołowego. 
      Proszę Was o potwierdzenie  czy prawdą jest, aby wytworzyć kg wołowiny należy zużyć w całym procesie produkcyjnym aż 21 829 razem (szara, niebieska, zielona)?
  • Dodaj nową pozycję...