-
Podobna zawartość
-
Przez sbastian19891411
Witam mam problem Z hamulcem w deutz dx 85 lewe koło ciągle hamuje klocek hamulcowy nie odbija jak to zrobic jak odpowietrzyc itp za wszystkie rady dziękuję
-
Przez pawelll66692
Witam mam problem z New holland td5050 chodzi o to że słabo podnosi pług który waży 1300 kg.
Jeśli olej w skrzyni jest zimny to podniesie do końca bez problemu ale gdy się rozgrzeje muszę dawać dużo gazu żeby go wyrwać, dodam że ma założony dodatkowy siłownik wspomagający (który miał dać 1000kg dodatkowego udźwigu) lecz on nic nie pomógł.
Zauważyłem , że grubera który mam też zaczyna mieć problemy (1200 kg) . Pytanie czy to wina pompy czy raczej zawór przeciążeniowy?
Przyczepy unosi bez problemu więc wyjścia zewnętrzne chyba są ok...może ktoś wie czy da się zawór przeciążeniowy jakoś podkręcić?proszę o pomoc
-
Przez babel1992
Witam. Wczoraj znajomy mechanik wymienił mi alternator w moim t 25 na alternator nowego typu (3 kable). czy to normalne że kontrolka ładowania gaśnie dopiero na wyższych obrotach ?
-
Przez Luki1988
Witajcie.
Panowie szybkie pytanie. Czy żeby wymienić ta pompkę trzeba rozwalać cały kokpit i osłony czy da się tylko odkręcając cały pedał przykręcony na cztery śruby?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z odpalaniem New Holland t6050 na rozgrzanym silniku
Rauch Mds 901 & Ursus C-360