DF Agrotron 120-Objaśnienie sterowania
-
Podobna zawartość
-
Przez KOSTEK12
Witam,dziś mój Case JX100U odmówił posłuszeństwa mianowicie jak go we wtorek wstawiłem do garażu wszystko było ok.a dziś po odpaleniu nie dało się jechać tylko miga kontrolka i wskazuje na błąd 53 który według instrukcji brzmi tak; Napięcie zasilania czujnika 5V zbyt wysokie co to może znaczyć i o jaki czujnik chodzi? Dodam że około rok temu był naprawiany sterownik jazdy wtedy jeździł tylko na żółwiu i nie dało się przełączyć na zająca ale przy najmniej jeździł a teraz całkiem zostałem bez ciągnika ;[
-
Przez Manieks
Witam Państwa.
Poszukuję instrukcji obsługi oraz katalogu części do ciągnika Valtra 8350. Na chwilę obecną zależy mi na opisie przycisków sterujących w kabinie, który od czego jest. U mnie niestety wszystkie mają starte ikony. Najlepiej jakby ktoś miał taki plik w PDF.
-
Przez Razzor
witam poszukuje sklepu / lub jeśli ktoś ma linek sterowania rozdzielaczem hydraulicznnym firmy nordhydraulic zamontowanym w belarus 820 linki montowane na sworzeń. nigdzie nie mogę znaleźć -
Przez Aightx
Witam,
Chciałbym, aby ktoś z Was podesłał mi zdj z książki jak odbywa się kalibracja układu sterowania w t7.270 auto command.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dodatkowy rozdzielacz C330 - nie opada tuz
Case Vestrum 120