Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Początek zmień na agrofoto.pl bo zmienia mi na agrofoto cały czas nie wiem czemu.

www.agrofoto.pl/articles/prow-2014-2020/sprawdz-kody-na-fakturze-mozesz-nie-dostac-zwrotu-akcyzy/

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Chłopaki . łatwo obejść cenzurę linku . Wkleić bez początku , a google i tak znajdzie .

Opublikowano (edytowane)

Rolnik jak to z nowej puli? Patrzyłem na swojej fakturze i nie widzę w ogóle takich numerów nigdzie, jak to sprawdzałeś ?

Zetorki i co o tym sądzisz, bo patrzę na swoje faktury i szlak mnie trafia bo nic takiego nie widzę.

Opublikowano

Nic nie sądzę , bo wczoraj faktury oddałem i nie wiem co tam było .

@Rolnik , volvo masz na benzynę ?

Opublikowano (edytowane)

Już miałem jutro do gminy jechać a tu sobota 😀ale z poniedziałku jadę się dowiedzieć. Nie będę wspominał tam o temacie może przejdzie jak od razu złożę :) 

Opublikowano (edytowane)

bo to od razu o to chodziło i tyle, teraz połowe odrzuca i wypłacą mniej jak wypłacali jak stawka była niższa. Mam już dość tych poebanych przepisów i zmian w tym poebanym kraju.

Ten rzad powinien mieć takie hasło: Dać więcej ale później nie dać wcale.

Edytowane przez Uziu92
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Nie, na benzynę jawa, piła i kosa😁

No to co tam tankujesz jak ON nie kupujesz ? LPG ?

Jeździsz czasami Jawą ? Kurde , ale se bym dołów porył ... , a po same tłumiki ... 🤩

Opublikowano
35 minut temu, Uziu92 napisał:

ale gdzie one mają być ? bo nie ma tego na fakturze, mam i z tego roku i z tamtego i nie ma czegoś takiego.

ja też nie mam tych kodów cn na fakturze,  tylko olej napędowy i koniec ,  ale jak ich nie ma to raczej jest ok bo na fakturze nie jest napisane jakie jest to paliwo 

Opublikowano
9 godzin temu, Uziu92 napisał:

bo to od razu o to chodziło i tyle, teraz połowe odrzuca i wypłacą mniej jak wypłacali jak stawka była niższa. Mam już dość tych poebanych przepisów i zmian w ty🤣m poebanym kraju.

Ten rzad powinien mieć takie hasło: Dać więcej ale później nie dać wcale.

Myślę że zmienią te przepisy w końcu rok wyborczy jedna noc wystarczy jeśli są chęci 🤣

Opublikowano (edytowane)

Tylko kiedy zmienia jak niektóre faktury mogę złożyć tylko do końca lutego?  Kuźwa i na strajku ludziska też o tym nie wiedzieli bo nic o tym mowy nie było.

Na fakturach orlenu znalazłem numer CN27102011 co oznacza że mogę se je odliczyć ale od budżetu domowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v