Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

4.9 tomex komarówka przy 450l, ale nie biorę aż takimi podwyżkami nie straszą, a do wiosny starczy co mam.

ostatnio się nasłuchałem jak jebią na litrach oni wiec zamiast 450l pewnie naleje CI z 430l

Opublikowano
34 minuty temu, marulekk napisał:

ostatnio się nasłuchałem jak jebią na litrach oni wiec zamiast 450l pewnie naleje CI z 430l

Ja wziąłem raz od nich znajomy mnie namówił, i to był też ostatni raz, temperatura koło zera była i już śmietana się robiła. Ostatnio z Szip Biała Podl.brałem było ok Paliwko.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dziś kupione 400 l po 4,86

Edytowane przez Gość
Opublikowano

U mnie od dawna 5,14 na stacji, teraz widzę cysterna stoi to będzie jeszcze drożej

Opublikowano

trzeba zrobic zapas przed 13-- po wyborach dopiero wyjdzie podwyzka cen surowca ktora trwa na gieldach od ataku dronow,do tego wzrost ceny dolara i 5,5 pewne.a moze i do 6 dociagnie....na orlenie cena stala od paru tygodni 5,09. a jak sie skonczy limit  10 gr taniej na paragon i karte duzej rodziny.

Opublikowano

Nie strasz :) 
6 zł to paliwo kosztowało jak baryłka była po 120 dolarów. W październiku przypływa transport "taniej" ropy z USA, więc może się zbilansuje i nie będzie tak źle ;) 

Opublikowano

baryłka była po 160 dolarów i paliwo było po ok 6 zł , miesiąc temu była po 55 dolarów i paliwo 5 zł , biorac to z prostego równania to przy tej cenie powinno być po 2 zł

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v