Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
kanalia36 napisał:

Kalina byle bys była 25-30 kg lżejsza odemnie  to bedzie gites)))))

podaj własną mase😊 bo dziewczyna nie będzie wiedział , tylko prawdziwą nie tą co z wagi handlarza😎

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

podaj własną mase😊 bo dziewczyna nie będzie wiedział , tylko prawdziwą nie tą co z wagi handlarza😎

dolna masa przepisowa dla tucznika)))))))

Opublikowano
1 minutę temu, hobbysta82 napisał:

Kanalia, jak szukasz księżniczki to ja za pomoc w zagrodzie  to Ci jakąś łodziankę,  albo warszawiankę załatwie.

a po co Kalina już mnie rozbiera zwrokiem przez monitor komputera:D

Opublikowano

jakby co to jeszcze Gieniek z programu Rolnicy z Podlasia dobre towary załatwia :D

Opublikowano

Hobbysta82 dwie pieczenie na jednym ogniu? I pomoc w zagrodzie chcesz sobie załatwic i jakiejś kobiety się pozbyc 😉?

kanalia36 napisał:

1 minutę temu, hobbysta82 napisał:

Kanalia, jak szukasz księżniczki to ja za pomoc w zagrodzie  to Ci jakąś łodziankę,  albo warszawiankę załatwie.

a po co Kalina już mnie rozbiera zwrokiem przez monitor komputera:D

Fakt zaczęłam, ale doszłam do połowy i uwierz jesteś już ubrany 😋

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

Hobbysta82 dwie pieczenie na jednym ogniu? I pomoc w zagrodzie chcesz sobie załatwic i jakiejś kobiety się pozbyc 😉?

Fakt zaczęłam, ale doszłam do połowy i uwierz jesteś już ubrany 😋

Kalina pamiętaj ja się podobam każdej kobiecie na świecie!!!!!!......... tyle że zalezy której po którym piwie:D

Opublikowano
4 minuty temu, Kallina86 napisał:

Fakt zaczęłam, ale doszłam do połowy i uwierz jesteś już ubrany 

uwierz w siebie i zacznij od początku

Opublikowano

randka w ciemno się zrobiła😎 kuźwa jeszcze tego w tym temacie nie grali

Opublikowano

Nie martw się  mną sie nie przedawkujesz)))))  jestem słodziutki jak cukierek)))

Opublikowano

Jakie w ciemno? Przecież tu wszystko widać!

kanalia36 napisał:

Nie martw się  mną sie nie przedawkujesz)))))  jestem słodziutki jak cukierek)))

Chodziło mi raczej o to, ile muszę wypić. Co będzie pierwsze. Czy mi się spodobasz czy przedawkuje 🙊 Bo nick masz hmm... No nie zachęcający 😋

Opublikowano
4 minuty temu, Kallina86 napisał:

Jakie w ciemno? Przecież tu wszystko widać!

Chodziło mi raczej o to, ile muszę wypić. Co będzie pierwsze. Czy mi się spodobasz czy przedawkuje 🙊 Bo nick masz hmm... No nie zachęcający 😋

Chwila Kanalia i Kalina  czy to nie wyglada ładnie  to  po prostu opatrzność czuwa)))))  a ty masz wątpliwości???? 

1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Ale mnie nikt nie pytał czy ja dziewczyna. Sami przyjeliście to za fakt 😋

Kalina nie mów zęś pederasta???!!!!:D

Opublikowano
15 minut temu, Kallina86 napisał:

Zgadłaś. Przy moich gabarytach pomoc się przyda. A koleżanek mam dużo, więc mogę się podzielić.

Opublikowano

Kuźwa to forum już całkiem zeszło na psy!!!!!!!

Bydło, handlarze, kanalie i pederaści normalnie zamknąć ten temat i zaorać)))))))

Opublikowano

3 minuty temu, kanalia36 napisał:

Kuźwa to forum już całkiem zeszło na psy!!!!!!!

Bydło, handlarze, kanalie i pederaści normalnie zamknąć ten temat i zaorać)))))))

spokojnie jeszcze kilka godzin i temat bedzie zamkniety i zaorany ;)

Opublikowano
1 minutę temu, rejvas napisał:

spokojnie jeszcze kilka godzin i temat bedzie zamkniety i zaorany ;)

Byle by nowego nie otwierali)))))

Opublikowano

ja proponuje temat "ile dołożymy do opasa w 2020 roku ? "

Opublikowano (edytowane)

A czy rozmawianie kto ile dokłada to nie jest rozmowa o cenach ? Bartuś wyluzuj !

Pkt. 1.4 – spamowanie w tematach, odchodzenie od wątku głównego, nabijanie postów

+1pkt ostrzeżenia

Edytowane przez Bartek933
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v