donweter1989

Ceny bydła 2019

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Gość   
Gość
kanalia36 napisał:

Kalina byle bys była 25-30 kg lżejsza odemnie  to bedzie gites)))))

podaj własną mase😊 bo dziewczyna nie będzie wiedział , tylko prawdziwą nie tą co z wagi handlarza😎

Gość   
Gość
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

podaj własną mase😊 bo dziewczyna nie będzie wiedział , tylko prawdziwą nie tą co z wagi handlarza😎

dolna masa przepisowa dla tucznika)))))))

hobbysta82    298

Kanalia, jak szukasz księżniczki to ja za pomoc w zagrodzie  to Ci jakąś łodziankę,  albo warszawiankę załatwie.

Wiadomość z agroFakt.pl

Gość   
Gość
1 minutę temu, hobbysta82 napisał:

Kanalia, jak szukasz księżniczki to ja za pomoc w zagrodzie  to Ci jakąś łodziankę,  albo warszawiankę załatwie.

a po co Kalina już mnie rozbiera zwrokiem przez monitor komputera:D

Gość   
Gość

jakby co to jeszcze Gieniek z programu Rolnicy z Podlasia dobre towary załatwia :D

Kallina86    2281

Hobbysta82 dwie pieczenie na jednym ogniu? I pomoc w zagrodzie chcesz sobie załatwic i jakiejś kobiety się pozbyc 😉?

kanalia36 napisał:

1 minutę temu, hobbysta82 napisał:

a po co Kalina już mnie rozbiera zwrokiem przez monitor komputera:D

Fakt zaczęłam, ale doszłam do połowy i uwierz jesteś już ubrany 😋

Gość   
Gość
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

Hobbysta82 dwie pieczenie na jednym ogniu? I pomoc w zagrodzie chcesz sobie załatwic i jakiejś kobiety się pozbyc 😉?

Fakt zaczęłam, ale doszłam do połowy i uwierz jesteś już ubrany 😋

Kalina pamiętaj ja się podobam każdej kobiecie na świecie!!!!!!......... tyle że zalezy której po którym piwie:D

Gość   
Gość
4 minuty temu, Kallina86 napisał:

Fakt zaczęłam, ale doszłam do połowy i uwierz jesteś już ubrany 

uwierz w siebie i zacznij od początku

Gość   
Gość

randka w ciemno się zrobiła😎 kuźwa jeszcze tego w tym temacie nie grali

Gość   
Gość

Nie martw się  mną sie nie przedawkujesz)))))  jestem słodziutki jak cukierek)))

Kallina86    2281

Jakie w ciemno? Przecież tu wszystko widać!

kanalia36 napisał:

Nie martw się  mną sie nie przedawkujesz)))))  jestem słodziutki jak cukierek)))

Chodziło mi raczej o to, ile muszę wypić. Co będzie pierwsze. Czy mi się spodobasz czy przedawkuje 🙊 Bo nick masz hmm... No nie zachęcający 😋

Gość   
Gość
4 minuty temu, Kallina86 napisał:

Jakie w ciemno? Przecież tu wszystko widać!

Chodziło mi raczej o to, ile muszę wypić. Co będzie pierwsze. Czy mi się spodobasz czy przedawkuje 🙊 Bo nick masz hmm... No nie zachęcający 😋

Chwila Kanalia i Kalina  czy to nie wyglada ładnie  to  po prostu opatrzność czuwa)))))  a ty masz wątpliwości???? 

1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Ale mnie nikt nie pytał czy ja dziewczyna. Sami przyjeliście to za fakt 😋

Kalina nie mów zęś pederasta???!!!!:D

hobbysta82    298
15 minut temu, Kallina86 napisał:

Zgadłaś. Przy moich gabarytach pomoc się przyda. A koleżanek mam dużo, więc mogę się podzielić.

Gość   
Gość

Kuźwa to forum już całkiem zeszło na psy!!!!!!!

Bydło, handlarze, kanalie i pederaści normalnie zamknąć ten temat i zaorać)))))))

Gość   
Gość

3 minuty temu, kanalia36 napisał:

Kuźwa to forum już całkiem zeszło na psy!!!!!!!

Bydło, handlarze, kanalie i pederaści normalnie zamknąć ten temat i zaorać)))))))

spokojnie jeszcze kilka godzin i temat bedzie zamkniety i zaorany ;)

Gość   
Gość
1 minutę temu, rejvas napisał:

spokojnie jeszcze kilka godzin i temat bedzie zamkniety i zaorany ;)

Byle by nowego nie otwierali)))))

Gość   
Gość

ja proponuje temat "ile dołożymy do opasa w 2020 roku ? "

Bartek933    5318

Proponuje od siebie, wrócić do tematu cen bydła.

No chyba że ktoś chce złapać punkty za spam 

Kupie obciążniki przednie do zetora forterry 

Rolnik7343    5857

A czy rozmawianie kto ile dokłada to nie jest rozmowa o cenach ? Bartuś wyluzuj !

Pkt. 1.4 – spamowanie w tematach, odchodzenie od wątku głównego, nabijanie postów

+1pkt ostrzeżenia

Edytowano przez Bartek933
  • Haha 1

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj