Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, zkordalski napisał:

A w interwencji kolejny cwaniak co wy***ał rolników na 700 000 zł Maciejewski I jego Wspólnik tyle powiedzieli w programie 

Skąd ten Maciejewski ? Handlarz czy ubojnia ? Bo nie oglądałem.

Opublikowano
6 minut temu, tomcio551 napisał:

Witam dzisiaj poszła partia do biernacki za 13.10.wbc.za O klasa.i co dobra cena.

Pewnie że dobra 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kasa też pewna...... 😉😉😉

Opublikowano
1 godzinę temu, zkordalski napisał:

A w interwencji kolejny cwaniak co wy***ał rolników na 700 000 zł Maciejewski I jego Wspólnik tyle powiedzieli w programie 

Znam handlarza o rym nazwisku z okolic Słupcy ale o to bym go raczej nie podejrzewał  (raczej )

@Yoda ale na tej dochodowej aukcji tylko LM, herefordów tam już nie ma . Któryś  rok do tyłu na HH musieli obniżać cene bo nie miał kto kupić 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, tomcio551 napisał:

Witam dzisiaj poszła partia do biernacki za 13.10.wbc.za O klasa.i co dobra cena.

Netto?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Berthold napisał:

Zapłacone mnie nie śmieszy, ale obiecane tak! ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😎😎😎

Bez problemu będzie zapłacone.

Edytowane przez AdamRo
Opublikowano
8 minut temu, Berthold napisał:

Zapłacone mnie nie śmieszy, ale obiecane tak! ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😎😎😎

Jutro będzie odbiór 

I kasa też pewna

Opublikowano
1 godzinę temu, TelefonyRadom napisał:

https://youtu.be/hwIK-M4RfHo 🖕🖕 tylko mogę Ci powiedzieć a jak więc coś o bydle dalej pomagam Sebastianowi

Sprzedane 2 krowy mm piękna u klasa 6.5 brutoo 780 kg i Hf 4 zł brutoo 595

Chłopie jak Ty śmiesz się wogóle pokazywać na tym forum wstydu nie masz. Oddajcie ludzią co ukradliście a nie dalej skupujecie i cyne walisz.   Nawet jak sam nie kradłeś to o złodziejstwie wiedziałeś i twoim psim zakichanym obowiązkiem było donieś do prokuratury i ostrzec ludzi a ty na tym forum  jeszcze w czerwcu ze firma wypłacalna i wręcz się rozwija.

Opublikowano

W maju 🖕 śmieszna to jest twoje postać. Pisałem niejednokrotnie i niejednokrotnie napisze niech się zgłosi osoba od której brałem bydło i nie ma kasy? Hmm ile jest osób? Jak kasa wplywala ludzia którzy mi sprzedawali była na koncie to czym miałem się martwić i wnikac w konto firmy. W czerwcu firma zmieniła nazwę jak byś nie wiedział i mnie z nią nic nie łączyło tyle mam do powiedzenia. Jeśli jest osoba od której JA brałem bydło i nie ma kasy proszę się zgłaszać

Opublikowano
zbitom793 napisał:

@Yoda ale na tej dochodowej aukcji tylko LM, herefordów tam już nie ma . Któryś  rok do tyłu na HH musieli obniżać cene bo nie miał kto kupić

Tylko LM bo to związek organizuje i ma swoich stałych kupujących, a niestety PZHiPBM powinien się bardziej nazywać związek hodowców czystorasowego bydła rasy Limousin, bo tylko to ich interesuje od lat. Od lat układy z handlarzami co na południe Europy pchaja odsada i ciężkie na Liban a całą resztę mają gdzieś. Zresztą od ilu lat w zarządzie sami limuzyniarze i teraz statut zrobiony tak, że ktoś z zewnątrz nie ma głosu. Taka grupa wzajemnej adoracji a teraz raczej grupa adoracji prezesa.

Opublikowano
18 minut temu, TelefonyRadom napisał:

W maju 🖕 śmieszna to jest twoje postać. Pisałem niejednokrotnie i niejednokrotnie napisze niech się zgłosi osoba od której brałem bydło i nie ma kasy? Hmm ile jest osób? Jak kasa wplywala ludzia którzy mi sprzedawali była na koncie to czym miałem się martwić i wnikac w konto firmy. W czerwcu firma zmieniła nazwę jak byś nie wiedział i mnie z nią nic nie łączyło tyle mam do powiedzenia. Jeśli jest osoba od której JA brałem bydło i nie ma kasy proszę się zgłaszać

chłopie Waleński- Pięta już nie płacił w grudniu zeszłego roku a w lutym już zalegał  sporą sume i płacił w ratach wiec mi nie pierdziel głupot/ A tłumaczenie ja nie wiedziałem, ja nie wnikałem , ja nie winny to stały tekst zeznań na policji każdego oszusta. Dobrze wiedziałeś jak to się kręci wiec powinienneś w maju na prokurature donieś. A Waleński nie wiedział co szwagier robi???? to już bajki. Dobrze wiedział ze szwagier to złodziej wiec albo kradł z nim albo wiedział i nie poszedł na prokurature wieć jest tak samo odpowiedzialny jak Pięta . Reasumując ani dla Ciebie ani dla Waleński- Pięta miejsca w tej branzy nie ma i trzeba was sławić ile wlezie.

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Bez problemu będzie zapłacone.

Wierzę Ci!!! Jesteś bardzo wiarygodny w tym temacie!!! 

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Jutro będzie odbiór 

I kasa też pewna

Jak pewna kasa to ja już nie będę się wypowiadał, wierzę w twoje zapewnienia 😁😁😁

Opublikowano
17 minut temu, nikolas29 napisał:

No co ty..maciejek już 7,2 a inni do n7,6 za super

Kto daje 7,6 ?

Ale to pewnie za U

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v