Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Sołtys teraz chyba pora się pogodzić z Jarkiem 😅😅

Ja z nikim sie nie gniewam zebym miał sie z kimś godzić:)

2 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Wisz co? Mógł ci tam i po 20 zł wpisać. Ja też ci taką wystawię. Chcesz? 

Pokazujesz swoj poziom na tym forum.

2 minuty temu, leszek1000 napisał:

ładna cena 

Tylko żeby nie była gorsza to bedzie dobrze.

Opublikowano
JarekBazydlo napisał:

Jestem pewny bo mam z nim dobry układ zreszto to dobry znajomy. Wiem gdzie oddaje byki i krowy. Wczoraj pojechało znow kilka sztuk plus jedna krówka i cena bez zmian.

A gdzie on ma swoją bazę?

Opublikowano (edytowane)

Takie byki i tylko tyle mięsa? Ale Cię ojebali.a reszta sztuk co nie pokazujeszi moje hfy z ostatniej partii tyle mięsa dały 😕to ile te twoje ważyły ? Max 750

Edytowane przez bobienko
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bobienko napisał:

Takie byki i tylko tyle mięsa? Ale Cię ojebali.a reszta sztuk co nie pokazujeszi moje hfy z ostatniej partii tyle mięsa dały 😕to ile te twoje ważyły ? Max 750

Teraz Ty pokaż swoja fakture porównamy końcowa sume ile Ci wyszło za byka:)

Edytowane przez JarekBazydlo
Opublikowano

To ta obiecana faktura z tamtego roku ? :D

Kawałek papieru od "znajomego" - ani pieczątki nie widać ani  nic - średnio ogarnięty użytkownik komputera zrobi taki świstek papieru w ciągu 30-40 min.

Nadal czekam na tamtą obiecaną fakturę.

Opublikowano
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Teraz Ty pokaż swoja fakture porównamy końcowa sume ile Ci wyszło za byka:)

Za rok Ci pokaże obszczymurze.

Opublikowano (edytowane)

Ludzie czy was wszystkich porąbało jak sejmowych.

Skoro jarek tyle dostaje to niech dostaje, nikt inny w polsce tyle nie dostanie trzeba się z tym pogodzić  i tyle a na forum znowu bluzgi. Staszek też dostaje za świnie 50 gr więcej jak inni bo ma masarnie która mu tyle płaci i już. Po prostu jak staszek mówi o cenie za świnie uznaje ją jako ciekawostkę  i czytam inne ceny realne dla mnie. wy tez uznawajcie ceny jarka jako ciekawostkę i tyle a nie wiecznie jakieś bluzgi

p.s zresztą ceny jarka są prawidłowe tylko 2 zł na wbc za wyskokie:D Jak jarek mówi ze dostaje za R 14, 20 to ja wiem ze cała polska za R dostanie 12, 20 i tyle.

Edytowane przez tyran3
Opublikowano

Za ile szt? 

1 godzinę temu, tyran3 napisał:

Ludzie czy was wszystkich porąbało jak sejmowych.

Skoro jarek tyle dostaje to niech dostaje, nikt inny w polsce tyle nie dostanie trzeba się z tym pogodzić  i tyle a na forum znowu bluzgi. Staszek też dostaje za świnie 50 gr więcej jak inni bo ma masarnie która mu tyle płaci i już. Po prostu jak staszek mówi o cenie za świnie uznaje ją jako ciekawostkę  i czytam inne ceny realne dla mnie. wy tez uznawajcie ceny jarka jako ciekawostkę i tyle a nie wiecznie jakieś bluzgi

p.s zresztą ceny jarka są prawidłowe tylko 2 zł na wbc za wyskokie:D Jak jarek mówi ze dostaje za R 14, 20 to ja wiem ze cała polska za R dostanie 12, 20 i tyle.

Wy wszyscy o tej cenie, niech i ma 20,tylko się chwali jakie to on.ma byki cudo a tu 400kg wbc jeden się znalazł 450.tu zwróccie uwagę  ze to nic specjalnego.

Opublikowano

Pokazać czarne na białym a jeszcze powiedzą że nie prawda. Właśnie o tych osobnikach wspominałem;) 

2 godziny temu, bobienko napisał:

Za rok Ci pokaże obszczymurze.

Za rok to będziesz prosił o odsadki żebym Ci sprzedał.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, ab23 napisał:

a co wy na to za wybranego  LM 10,50  wybiera  kupujący!

za kg ?  znam przypadek kilka lat dobrych do tyłu żydzi kupili i w ubojni niedaleko ubili .też kase dali dobrą za ładny towar .

Opublikowano
6 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Za rok to będziesz prosił o odsadki żebym Ci sprzedał.

Napewno 😂już dzwonię

Opublikowano

Ten  jarekbazydło  działa na was jak płachta na byka jak mu tyle płacą, ma chody to niech tak będzie, sam mam chody i dostaje więcej niż inni ale w innej dziedzinie i się tym nie chwalę i po sprawie.

Opublikowano (edytowane)

Wiesio mi jarek nie przeszkadza   jak dostaje takie ceny to daj mu Boże ))))) . Tylko kutwa zadnego browara postawić nie chce:D

wkurzaja mnie tylko bluzgi miedzy nim i innymi  forumowiczami. 

Edytowane przez tyran3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v