Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, kr9292 napisał:

W Brzeźnicy chyba nieźle wychodzi.

Ja oddaje do Marka, handlujemy już sporo lat i na wbc i na żywą i jako tako zawsze te pare groszy wiecej daje, kasa max 2 tyg i na koncie plus za to że on osobiście zbiera bydło jako własciciel firmy, bo jego pracownicy to różnie, on zawsze od siebie wiecej da

Edytowane przez Zawisza
Opublikowano
1 godzinę temu, BENNY82 napisał:

To nie panda to kia z bonusem do jarosława jedzie.....   Nie mogłem sie powstrzymac.....

Smieszny jestes że aż żal dupe ściska. Gula pewnie Ci wychodzi poczekaj wstawie niedługo zdjecie. Też nie moge sie powstrzymac:)

• Haha 3
Opublikowano
10 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Smieszny jestes że aż żal dupe ściska. Gula pewnie Ci wychodzi poczekaj wstawie niedługo zdjecie. Też nie moge sie powstrzymac:)

Jarku A kto chce oglądać twój samochód , Ty myślisz że to jest powód do zazdrości?  

Opublikowano
18 minut temu, MLesner napisał:

Jarek , prezes chce PeKIN wyburzać . Może by go tak przenieść do ciebie . Idealnie by się wkomponował w zabudowę .

Zebys nie uciekł jak nasz kolega i znów nie zmieniał konta bo tak lubisz.

Opublikowano
1 godzinę temu, BENNY82 napisał:

Przyznaje żartowanie z kogoś to nic dobrego ale sytuacja bardzo na czasie była wiec skojarzyłem fakty. Przepraszam.

Mi również taki komentarz chodził po głowie ,ale się powstrzymałem zadziałała samokontrola 😄

• Thanks 1
Opublikowano

Znów główny bajkopisarz  forum robi z siebie błazna i obiecuje jakieś śmieszne foty. Że też moderatorzy pozwalają na takie zaśmiecanie tematu.

Opublikowano
17 godzin temu, jarecki napisał:

zastanów sie nad zaprzestaniem hodowli , bo być moze  dla takich ja ty trzaskowski w stolicy wprowadza udogodnienia byś sie tam dobrze odnalazł . jezeli nieodpowiada tobie tvp to nieoglądaj i sie nie katuj tym przekazem i zastanow sie nad normalnym przekazem swoich informacji  . bo informacje którą napisałes jest przydatna ale z dopiskiem mogłes sobie podarować

O co Ci chodzi??? TVP  jest utrzymane z abonamentu i dotacji budżetowej czyli z podatków wiec mam prawo ja ogladac i wymagać rzetelności a nie propagandy a informacje w niej przekazywane są nie raz kłamstwem. Masz następny dzień i zadnego przedłużenia terminu oficjalnie niema. Kto ci zagwarantuje ze nie pujdzie veto albo jakiś się z niej po prostu wycofają.

A jak ogladam nieraz wiadomości to aby prezenterów ubrać  w mundury wojska Ludowego i będzie wszystko jak powinno. 

Opublikowano
13 godzin temu, Zawisza napisał:

Ja oddaje do Marka, handlujemy już sporo lat i na wbc i na żywą i jako tako zawsze te pare groszy wiecej daje, kasa max 2 tyg i na koncie plus za to że on osobiście zbiera bydło jako własciciel firmy, bo jego pracownicy to różnie, on zawsze od siebie wiecej da

Ja mu raz sprzedalem 3 byki i krowe na WBC i musialem dzwonic o pieniadze i dopiero wyplacil po 7tyg. A zaplacil za zywa wage a nie za WBC bo juz minal miesiac i nie wiedzial jaka wtedy byla cena za WBC tak mi powiedzial.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v