Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A chandlarzynie ktury ma wpisane sp z.o.o  to od razu można drogę pokazać powrotną.d dobry pomysł na wydarcie kasy i wio na Karaiby.tak pięknie koopi zrobilo

Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

A chandlarzynie ktury ma wpisane sp z.o.o  to od razu można drogę pokazać powrotną.d dobry pomysł na wydarcie kasy i wio na Karaiby.tak pięknie koopi zrobilo

Potwierdzam handlarz Sp. z o. o to na 100% oszust  jezeli skupuje bydło. komornik nic od takiego nie sciągnie bo można tylko z majatku firmy a firma nie ma nic, a prezes to pijaczek bez majatku. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bartekmyx62 napisał:

Taki teraz opór bydla że do mnie na drugi dzień po telefonie przyjechali ... przed 8 rano już na podwórku byli....

Z kim handlujesz?

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
16 godzin temu, stillgottheblues napisał:

Handlował ktoś ostatnio z TAKKOBEEF z Leszna? Są wypłacali? - twierdzą, że przelewają $ na konto zaraz po załadunku i zważeniu 😯

Znajoma już troszkę czeka za kaską... Tak z pół roku... 

2 godziny temu, pit17 napisał:

Byk mm 768kg 422 wbc R 11.60+vat Getmor

Tragedia... 😣

Opublikowano (edytowane)

Pisze od miesięcy na tym forum handlarze z południowej wielkopolski to banda k**ew i złodziei  tylko swoja waga i gotówka do łapy inaczej ścierwo osranymi widłami zgać w d*pę aby się zakażenie w dało a nie bydło sprzedawać

o to opinie o tej firmie

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,21700703

i giełda długów

https://gwg.pl/dluznik_monika_jakubowska_takko_beef,33271.html

http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow.xhtml?view=fCrmCompaniesList&order[0]=&order_by[0]=&per_page[0]=&searchTerm=Takko+beef&search=Szukaj

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, Berthold napisał:

Jak płacą rolnikom za reklamę na A F to tak 😁

Może komuś i płacą ;) ja bynajmniej nie znam takich 

Ceny mają przyzwoite i pieniądze na koncie max po tygodniu od zabrania bydła 

I nie wybrzydzają że za chudy, za gruby, za małe ma jaja, za duże rogi ...

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Może komuś i płacą ;) ja bynajmniej nie znam takich 

Ceny mają przyzwoite i pieniądze na koncie max po tygodniu od zabrania bydła 

I nie wybrzydzają że za chudy, za gruby, za małe ma jaja, za duże rogi ...

fakt ale płacą tak mało jakby cie handlarz ze 150 kg na wadze objebał. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v