Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mówiłem że było już niby wykryte koło szczecina teraz już idą na całego zaraz szalone krowy i wyjebane mleko stop świnia stop wołowina stop i h*j rolniku z POLSKI zdychaj w męczarniach na zlecenie cioci Niemcowej . 

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś namiar na handlarza.......broni

Edytowane przez bobienko
Opublikowano

Koledzy po prostu trzeba sie wstrzymać ze sprzedażą czego kolwiek i zakupem cielaków. Albo wzrośnie cena albo cielaki spadną o połowe ionaczej niech obora pusta stoi 

Opublikowano

W moim przypadku wygląda to tak bydło spada wiec się wstrzymuje ale bydło to druga gałąź moich dochodów . Mleko w cenie około 1.40-1.50 pasza już krzyczą za tonę po 1500+ i teraz niech mleko spadnie bydło w pizdu to aby dzieki bogu że się kredytów nie ma bo było by bardzo ciezko . Wszystko tak niszczą  bo Polacy zaczeli być konkurencją na zachodu dobra wołowina dobre mleko tani transport tani pracownik  lider drobiu  lider futerek najwieksza grupa mleczarska   80% exportu wołowiny ludzie zaczeli dbac o pola coraz mniej kupują pasz  z kapitałem obcym sami sobie radzą coś zarobią a to sie k**ewsko nikomu nie podoba . 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, bobienko napisał:

Ma ktoś namiar na handlarza.......broni

Na odpustach mają... korkowce😉

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Wiktor_But

obecnie siedzi ale pewnie jeszcze może coś załatwić

Łooo Panie.ja chce tak skromnie jakiś glock,co najwyżej ak 47 a ten tylko rakiety ma dalekiego zasiegu,myśliwce i okręty podwodne😆

Opublikowano
6 minut temu, bobienko napisał:

Łooo Panie.ja chce tak skromnie jakiś glock,co najwyżej ak 47 a ten tylko rakiety ma dalekiego zasiegu,myśliwce i okręty podwodne😆

aby do niemca i francuza doleciało dlatego daleki zasięg

Opublikowano (edytowane)

To trzeba jakiegoś czołga kupić i się do nich wybrać. Niech każdy ze swoich zakopanych słoików z pieniędzmi czy tam skarpet u babki w szafie wyjmie troche tych oszczędności kupmy czołga i jedzmy ich za***rdolic ! Przy okazji jakiś bimberek się wypije jak się będzie w kilku w czołgu jechać i każdy Polak będzie zadowolony bo wypije i wybije tych sk***ysynów co te aferę rozpetali nasze zdrowie panowie !😂

Edytowane przez rolnik115
Opublikowano

Drzymałes przy piecu ? Było już ze dwie godziny temu .

Opublikowano
Dnia 3.02.2019 o 13:30, domat1998 napisał:

Dlatego że nie mamy silnych związków rolniczych i grup producenckich ,takie tvn  jakby dostało pozew  sądowy za  straty ekonomiczne ,bojkot stacji i jej usług .Bo zachwile może być następna afera , czują się bezkarni

Pisałem to wczoraj zaczyna się sprawdzać , najezdzanie jednych na drugich nic nieda ,

Opublikowano
7 minut temu, rolnik115 napisał:

To trzeba jakiegoś czołga kupić i się do nich wybrać. Niech każdy ze swoich zakopanych słoików z pieniędzmi czy tam skarpet u babki w szafie wyjmie troche tych oszczędności kupmy czołga i jedzmy ich za***rdolic ! Przy okazji jakiś bimberek się wypije jak się będzie w kilku w czołgu jechać i każdy Polak będzie zadowolony bo wypije i wybije tych sk***ysynów co te aferę rozpetali nasze zdrowie panowie !😂

może wniosek na PROW na czołga napisać i na rakiete a w arimr udokumentować że w obronie polskich gospodarstw że dochodowość sie podwoi 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, rolnik115 napisał:

Najwazniejsza zasada w czołgu????

NIE PIERDZIEĆ!!!

Opublikowano

Myśleć może każdy to co chce ale nim coś napisze powinien dwa razy pomyśleć kto to będzie czytał <Stanowisko nasze powinno być zgodne i jednogłośne Potępiamy tych złych ludzi ( niemcy by powiedzieli nazistów) ,którzy wprowadzając do obrotu mięso z krów zdrowych inaczej narazili na niebezpieczęństwo  zdrowie nasze, naszych dzieci i naszych przyjaciół w całym wszechświecie Jednocześnie my producenci prawie ekologicznej wołowiny Z MŁODEGO, BYDŁA OPASOWEGO  z całego serca dziękujemy naszym Polskim służbom weterynaryjnym za właściwą  reakcje na zawiadomienie stacji tvDE  dzięki której kilku  wielbicieli kuchni Tureckiej (zdrowej inaczej )uniknie dolegliwości żołądkowo -jelitowych zwanych potocznie w mojej wsi SRACZKĄ

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, asus921 napisał:

Dokladnie

TVN nie od dzis znany z prowokacji, ktore sam wymysla, przekreca fakty, a prezenterka sama sobie odpowiada na portalach z drugiego konta, tylko zapomina sie przelogowac :)

Panowie jest rozwiązanie naszego problemu... Nie przejmujmy się zła sytuacją na rynku żywca, nadchodzi nowa era https://polishsnailholding.com/o-firmie/polish-snail-holding?gclid=EAIaIQobChMI0ebo3vOj4AIVDICyCh0fSwAfEAEYASAAEgIEJvD_BwE  😁😎😉

Opublikowano
50 minut temu, Berthold napisał:

Panowie jest rozwiązanie naszego problemu... Nie przejmujmy się zła sytuacją na rynku żywca, nadchodzi nowa era https://polishsnailholding.com/o-firmie/polish-snail-holding?gclid=EAIaIQobChMI0ebo3vOj4AIVDICyCh0fSwAfEAEYASAAEgIEJvD_BwE  😁😎😉

I ciebie to śmieszy? Nie masz do sprzedania teraz bydła? Myślisz że nie stracisz przez ta aferę? Sory dobrze mieć poczucie chumoru (czołgi teraz Ślimaki) Ale nikt nas nie obroni jak sami nie pokażemy swojego zaniedowolenia z tej sytuacji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v