Sterowanie hydrauliką: elektrozawory czy mechaniczne?
-
Podobna zawartość
-
Przez kaszewskim
Poszukuję elektryka do MF 3080. mam problemy z załączaniem się WOM, przedniego napędu oraz blokady mostów. Potrzebny mi jakiś namiar aby dowiedzieć się co może być nie tak .Może Wy macie jakieś pomysły jak to naprawić. Kupiłem Fergusona 2 dni temu i jeszcze do końca nie potrafię go dobrze obsługiwać. Z góry dziękuję za jakiś kontakt albo ewentualną pomoc.
-
Przez michasko
witam. Mam taki problem gdy ciągnik jest zimny przełancza ok, ale gdy już sie rozgrzeje wtedy zaczynają sie poroblemy i nie chce przełanczać. Musze wył ciągnik i chwile poczekać. Proszę o radę
-
Przez dany1234
Witam wszystkich mam taki problem ,a mianowicie w mojim mf 3060 coś sie stało ze sprzegłem bo gdy go wcisnełem wpadło w podłogie bez żadnego oporu i nie można ruszyć .Pare dni temu było wszystko ok co to może być czy to pompka czy może soś innego prosze o pomoc za pomoc zgóry dzieki.
-
Przez napaleniec93
Wyjąłem elektrozawor od przedniego napedu i okazało sie że jest wciśnięty i w ogóle sie nie rusza. Przemywanie w ropie nic nie pomaga. Czym go uruchamic?
-
Przez Kubicz93
Witam Panowie
Pierwsze pytanie jak wyczyścić elektrozawory w Massey ferguson 3050.
Drugie pytanie dlaczzego podnosnik sam powoli sie podnosi nawet jak nie ruszam przycisku.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pompa oleju w Rolland vertical 2.12
Bergman royal 28s