MTZ 82 TS-Zwiększenie skrętu
-
Podobna zawartość
-
Przez szostiwf88
Jeżeli ktoś szuka siłownika do maski John Deere 5620, 5720, 5820 o oznaczeniu AL175748 lub RE206116 to zamiennikiem jest siłownik, sprężyna gazowa FORD Mondeo IV Sedan klapy bagażnika - sedan 03/07- np. (FA Krosno 24477).
Ja taki wstawiłem pasuje idealnie jak oryginał, a kosztuje ok. 30zł.
-
Przez Theprzemo205
Witam i z góry dzieki za odpowiedz. A więc najprawdopodobnej pojawi się na gospodarstwie belarus 82. Chciałbym aby ten ciagnik ciągal prase belujaca tylko on ma jedno stopniowe sprzęgło więc jak prasować kości trawe itp. Może ktoś mi wytlumaczy ? -
Przez orczyk79
sprzedam nieużywany siłownik hydrauliczny ys-5/75 - stan jak na zdjeciu. Kupiony tutaj: https://podniesto.pl/produkty/hydraulika-silowa/silowniki - ciagle jest na gwarancji. Cena do negocjacji. Odbiór okolice Nowego Dwóru Mazowieckiego. Stan jak na zdjęciu.
Zainteresowanych prosze o kontakt na priv.
-
Przez Scappy
Cześć . Zbliża mi się wymiana głowicy ,bo przepuszcza ona olej do komory spalania . Obecna była już na szlifie i Pan powiedział że następna regeneracja musi być już konkretna,bo zawory głęboko siedzą i może się to nie zamknąć w 900 zł . Myślę że lepszą opcją będzie kupno nowej głowicy i jest kilka ofert na rynku . Co polecacie żeby nie wpaść w niepotrzebne koszty ? Czeka mnie też wymiana pierścieni,może i też tłoków ale to zobaczymy .
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zgrabiarka dwu karuzelowa fella czy kuhn?
Df 5100 i Amazone Za-Ts