-
Podobna zawartość
-
Przez NevarT25
Mam problem z odpaleniem władka, dziś po założeniu nowego napędu obrotomierza i tej listwy obrotomierza, którą przykręca się do pompy wtryskowej(podczas przykręcania okazało sie że jedna śruba została kiedyś urwana i była przykręcona druga obok, wykręciłem urwaną i na to miejsce dałem nową i założyłem tą blaszkę od napędu) złożyłem całość linkę przykręciłem do obrotomierza, siadam do ciągnika naciskam guzik i kręci tylko nie może załapać, tak jakby nie miał danego gazu, ale dym normalnie leci z tłumika i nie jest zapowietrzony.
Ktoś wie co to może być?
-
Przez Pawel64
Witam, mam problem z zetorem 7245, ponieważ kręci a nie chce odpalić , proszę o podpowiedzi.
-
Przez Mikua
Panowie, jakiś pomysł dlaczego nie chce odpalać?
Przez pierwsze poł godziny chodził normalnie, lecz odpalał kręcąc długi i przy pomocy Plaka. później przestał reagować na gaz aż w końcu nie odpala.
Po zdjęciu głowicy tłoki są całe w ropie,
została wymieniona pompa wtryskowa na nowa lecz to samo, Zdjąłem cylindry i pierścienie wyglądają tak jak powinny, nie popekane itd.
W czym może być problem
-
Przez gruszon18
Witam. Zakupiliśmy na gospodarkę używaną prasę Claas Rollant 44. Ta wersja ma zdemontowany podajnik na sznurek i zamocowany podajnik do siatki, więc owija jedynie siatką. I mamy problem właśnie że tej siatki nie chce podawać gdy komora się dopełni. Sezon już praktycznie ku końcowi a my w czarnej d , całe szczęście dużo do sprasowania nie ma, ale mimo wszystko trzeba.
Mógłby ktoś objaśnić zasadę działania tej prasy? BO brat pracował na modelu chyba Rollant 46 i osobiście nie pasuje mi to co on mówi .. Różne rzeczy wyczytałem w internecie. Że przy zapełnieniu komory siatka ma się automatycznie podać, potem zapala się lampka i dopiero wtedy uruchamiamy hydraulikę aby otworzyć komorę i wyrzucić belkę. Dodam że demontowaliśmy silniczek który ma zbijać tą zapadkę od noża, ponieważ wcale się nie uruchamiał. Prasa owijać owinie, ale jak się poda ręcznie siatkę.
-
Przez kajperos
Chciałem spróbować odpalić władka na 6 biegu. Na sekunde zatrybił ale potem nie chciał jechać nawet jak wrzucałem półbiegi. Co waszym zdaniem poszło ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
New holland t6050
Fortschritt 323 & Gregoire-besson