Skocz do zawartości

''Rolnik szuka żony'' TVP -Opinie i komentarze na temat programu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tam od razu rudy... złoty blondyn. 😂

@Paulina1985 ale w tej kopalni to Janek nie zgrywał juz takiego wielkiego macho ;) Małgonia była mniej przerażona niż on. 

Opublikowano
33 minuty temu, bratrolnika napisał:

a jeszcze dwie czy trzy siostry ma do wyboru, @Thomas2135 jak nie ta to może którąś z sióstr wybierzesz

Szkoda, że nie widziałem. W internecie to nie działa mi jakaś aplikacja.

Opublikowano
59 minut temu, bratrolnika napisał:

a jeszcze dwie czy trzy siostry ma do wyboru, @Thomas2135 jak nie ta to może którąś z sióstr wybierzesz

Biore wszystkie bo nie lubie sie dzielic, i tak dam im rade wszystkim sam xD

Opublikowano

Nie jeszcze nie, ale jakby to przeczytala to by nawet zla nie byla, tylko by mnie raczej wysmiala xD

Opublikowano

Chociaz gust mamy taki sam hehe

Jak mojej powiedzialem zeby sobie wlosy na jasny blond pofarbowala to chyba na zlosc na czarno sie pofarbowala xD

Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

znaczy szukasz alternatywy w razie czego😋

a co do Dorotki, też mam słabość do drobnych blondynek, już od jakichś 12 lat👍

To mamy różny gust. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

To mamy różny gust. 

No co ty wymiękasz? o.O

Opublikowano

Żadnego wzdychania nie było. W tym temacie nigdy nie pisałem na poważnie, żadnych deklaracji nie składałem. Jak poszła ta plota, że jest wolna to chciałem kolegów sprowokować, bo byli tu napaleńce. Szerzei poważnie? Mi się nie podoba, nie ten typ.

Opublikowano (edytowane)

Thomas już zmienił obiekt westchnień ( zajrzyjcie na " żywienie bydła mlecznego " ) . Teraz stymuluje jakąś babę w pomarańczowym sweterku myśląc że to przeżuwaczka .

Edytowane przez łorawiok
Opublikowano
10 minut temu, Thomas2135 napisał:

Żadnego wzdychania nie było. W tym temacie nigdy nie pisałem na poważnie, żadnych deklaracji nie składałem. Jak poszła ta plota, że jest wolna to chciałem kolegów sprowokować, bo byli tu napaleńce. Szerzei poważnie? Mi się nie podoba, nie ten typ.

a to spoko, widocznie na opak zrozumiałem

każdy lubi to co mu pasuje

Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

znaczy szukasz alternatywy w razie czego😋

...

słaba alternatywa , nie wygląda żeby miał po tym robiś wiecej ha niż teraz

Opublikowano

Rodzina tych góroli od Grześka w ogóle jest pozytywna 🤣 mialam wrazenie, że oni go bardziej pokochali niż ona i sami by go wyściskali 😆😆 

A za wami i waszymi deklaracjami to cieżko nadążyć 😆 

Aaa zapomniałabym. Moj znajomy handlarz byczkami był u Ryżego Lukaszka na gospodarce i życzliwy sąsiad mówił, ze jednak zębuszka chyba w ciąży...hmmmm🤔 zagwostka

Opublikowano
8 godzin temu, Doloress napisał:

A tam od razu rudy... złoty blondyn. 😂

@Paulina1985 ale w tej kopalni to Janek nie zgrywał juz takiego wielkiego macho ;) Małgonia była mniej przerażona niż on. 

był i ja w tej kopalni nic nadzwyczajnego

8 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Szkoda, że nie widziałem. W internecie to nie działa mi jakaś aplikacja.

powtórki jakoś na tygodniu są 

Opublikowano
3 godziny temu, konteno napisał:

słaba alternatywa , nie wygląda żeby miał po tym robiś wiecej ha niż teraz

Pie***le ha, trzeba być skończonym idiota żeby żenić tylko ze względu na ha, no chyba że ma ktoś w planach serio inne panny na boku obrabiac :D

Opublikowano
7 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Za głupi jesteś, że nie zrozumiałeś poprzedniego postu? 

Nie czytam starych gazet , erotomanie-gawędziarzu Ty .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez RolPro10
      ///
    • Przez maciekn1210
      Pilnie poszukuję pracy jako kombajnista lub traktorzysta/operator maszyn, zarówno w gospodarstwach rolnych, jak i firmach usługowych/budowlanych, wielkopolskie, pomorskie, zachodnio-pomorskie, lubuskie, kujawsko-pomorskie .
      Jestem osobą młodą z doświadczeniem, energią i zapałem do pracy, sumienną, bez nałogów.
      Aktualnie posiadam status studenta, studiuję mechatronikę na Politechnice Gdańskiej.
      Uprawnienia: prawo jazdy kat: AM, B1, B, T; uprawnienia do obsługi i pracy na kombajnach zbożowych, dodatkowo jestem w trakcie realizacji uprawnień na sieczkarnie samojezdne i ładowarki teleskopowe /wózki widłowe.
      Doświadczenie: Przepracowane 3 lata jako operator kombajnu zbożowego marki Deutz-Fahr 5585HT w gospodarstwie rolnym. Pracowałem ponadto jako operator ciągników takich jak: Valtra T153, John Deere 7730, Lamborghini R4, wykonywałem różne prace polowe od uprawy przez transport po siew. Wychowywałem się w gospodarstwie rolnym, znam budowę maszyn rolniczych od podstaw.
      Moje aktualne miejsce zamieszkania to powiat złotowski , woj. wielkopolskie, jednak jestem dyspozycyjny na terenie całego kraju (jeżeli tylko w okolicy miejsca pracy jest jakakolwiek możliwość noclegu). Posiadam własne auto.
      Proszę o kontakt telefoniczny 786 176 533 SMS, lub e-mail maciekn16@gmail.com
      CV i potwierdzenie uprawnień mogę przesłać w każdej chwili
    • Gość Mateusz2111
      Przez Gość Mateusz2111
      Witam planuje kupić prasę belującą do 80 tys na młodego rolnika. Proszę o doradzenie jaką kupić. Prasa nowa  lub używana max do 5 lat. Będzie pracować w c385 rocznie około 500 balotów. Proszę o opinie oraz rady 
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
  • Dodaj nową pozycję...
v