-
Podobna zawartość
-
Przez oFsik
Witam, na ile wyceniacie Bizona 1988r. z nową sieczkarnią(nie używaną, dopiero co założoną :rolleyes:), bez kabiny, pozdro
-
Przez matix1065
Witam,
Posiadam pług Unii-Grudziąc 3 skiby (1) , chce mu wymienić odkładnie na większe (2), i tu jest pytanie , czy c-360 ( zwykła ) uciągnie ? I ile by kosztowała mnie ta wymina ?
Pozdrwiam
-
Przez Grzesiek84
Witam
Mam do sprzedania lejce skórzane długie, brąz ok 30 szt stan idealny mają kilka lat na ile je wycenić i czy ktoś chętny?
-
Przez Xeon
Witam,
Szukam pługa do ciągnika 115 koników.
Niestety wolne środku, to tylko 4000zł, więć pozostaje tylko zagonowy. Zastanawiam się na półzawieszanym PHX 5 skib.
Jeżeli chodzi o pola, to ma 'piaski', ale truchę gliny także.
Skłaniam się ku PHXowi ze względu na jego masę, nie powinno byc już problemu za płytka orką na twardych fragmentach pola.
Co o nim sadzicie - chodz głównie o jakośc orki?
Ciągnik da sobie z nim radę?
-
Przez PanJoker
Koledzy, mam do Was takie pytanie. Mam pług Agrolux MRSD I mam problem z ustawieniem. Ponieważ gdy go ustawię tak jak niby miałby być ustawiony to tył ciągnika ściąga mi zaoranei i wycierają się płozy. A gdy próbuję ustawić go tak jak miało by być prawidłowo to pierwsza skiba mi nie dorzuca. I moje pytanie jest takie, czy ten gruby płaskownik musi być w linii prostej? Czy może być tak na ukos jak jest teraz lub nawet bardziej?? I czy szerokość ciągnika ma jakieś znaczenie, tzn czy ciągnik może być za szeroki do danego pługa?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Tolmet astat 300 wycena rok produkcji 2020.
Przedni tuz do fortschrit zt303 z balastem