Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Cultor - serbski producent należący do czeskiego Mitasa, stosowane na pierwszy montaż np. przez Ursusa. Mam takie opony w małym ferdku i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Vredestein - holenderski producent, obecnie zakupiony przez indyjską grupę Apollo Tyres, opony z dobrą renomą.

Ozka - turecki producent, najmłodsza firma z wymienionych i najsłabsza w tej stawce jakość. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Historyk
      Siema!
      Mój sprzęt jest strasznie twardy podczas jazdy. W czasie pokonywania nawet delikatnych dziur miota mną jak szmatą Poprzedni właściciel używał tego sprzęta do prac transportowych i w związku z tym ciśnienie w oponach jest bardzo duże. Chciałbym jeździć z większym komfortem. Do ilu bar spuścić ciśnienie w kapciach? Opony w nim to 16,9 tył (R 38) i przód 12,4 ( czy 12,5 coś takiego). Aaaa a propos przedniej osi to opony w nim mają na bokach takie wybrzuszenia. Chyba nie jest to normalne?
    • Przez BIZULEK
      Zakładam ten temat ponieważ nie znalazłem danych na jakie ciśnienie powinno się pompować koła w Renault
    • Przez Massey16
      Co sądzicie o oponach na tyl 650/65r38  a przednie 540/65r28 do massey ferguson 2620 

• Dodaj nową pozycję...
v