Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Do usunięcia

Edytowane przez Gość

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez czescijd
      http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1YqKl/

I inne można pytać tutaj
    • Przez jd5085
      Witam,

tak jak w temacie czy może ktoś wie jak ustawić położenie pływające w jd 5085m z ehr ?  z góry dziękuję za pomoc 
    • Przez lukasz00531
      Witam.
      Czy istnieje możliwość likwidacji linii, która jest nieaktywna od kilku lat?
      Linia obsługiwała wyłącznie moje Gospodarstwo Rolne przebiegając po działkach rolnych na długość około 1,5 km.
      Aktualnie stan linii jest naganny, druty leżą zerwane na ziemi co utrudnia mi prace polowe a na słupach widać odsłonięte korodujące pręty zbrojeniowe. Z kim powinienem się kontaktować w celu likwidacji tej linii, może komuś z was się udało tego dokonać?
      Pozdrawiam  
    • Przez kamil5421
      Witam. sprzedam agregat uprawowy szerokość robocza 5m . składany hydraulicznie , hydraulicznie regulowane wałki tylne , do lekkich poprawek 
      Cena 4100 zł do Negocjacji . 

• Gość
      Przez Gość
      Witam mam problem od 30 lat na  na odcinku pola pod słupami często mi się pali co mam zrobić by uzyskać za to odszkodowanie mam światków itd. bo ja już w lato nie mam siły gasić właściwie to pracuje poza domem, a mamy tylko zboża zgłaszane było bez przerwy przez te lata do centrali to oni kazali tylko pismo napisać itd. czy od razu do Jaworowicz bo naprawdę jestem poza domem cały czas, a mam starszych rodziców po prostu nie interweniują na moje prośby od wielu lat żeby założyli inne linie lub poprzeczki na liniach pozdrawiam.
  • Dodaj nową pozycję...
v