-
Podobna zawartość
-
Przez semos
Mam pytanie odnośnie przyczepy samozaładowczej Warfama T-127 - czy ta przyczepa da radę załadować na siebie belę sianokiszonki 120x120?
Ma może ktoś taką przyczepę? Jakie macie opinie o niej - piszczcie wszystkie opinie o tej przyczepie. Chcę ją wykorzystać głównie do zwożenia bel sianokiszonki.
-
Przez KonradKosierb
Witam
Ostatnio kupildem warfame z-543 bez przekaźnika mocy. Czy mógłby mi ktos pomóc i podac jaki przekaznik jest odpowiedni do tej prasy chodzi mi odlugosc
-
Przez Maniek24240
Witam, chciał bym ulepszyć moją prasę o aparat do siatki, tylko mam duży problem ze znalezieniem tego urządzenia.
Zna ktoś z was namiary na jakąś firmę która zajmuje się aparatami i jaki może być koszt takiego urządzenia.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez MałgorzataStrojanowska
Witam
Szukam prasy rolującjej najlepiej i najwygodniej by to było więc. Welger rp 150 znalazłem za 5 900 tylko bez wałka. Więc dochodzi cena wałka jeszcze.
Co myślicie o tej prasie? Jakie ma wady? Jak z częściami by było do niej? Jak w praktyce wygląda na niej praca?
Co myslicie? Czy może dać sobie spokuj z taką prasą i wtej cenie kostkująca kupić.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rozrzutnik warfama 3.5t listwy
Renault 110.54 & Warfama Z-543