refundacja do 75% wydatków poniesionych przez producenta rolnego, który prowadzi gospodarstwo, w którym utrzymywane są świnie
-
Podobna zawartość
-
Przez Uziu92
Witajcie
Zakładam temat na prośbę mojej dziewczyny, studentki UW, przeprowadza badanie na temat wykorzystywania pomocy z Unii Europejskiej przez Rolników, badanie to krótka ankieta składająca się z 9 prostych pytań, jest anonimowa, zajmuję dosłownie kilka minutek, bardzo bym prosił jak ktoś ma wolną chwilkę o wypełnienie
Wrzucam link: https://profitest.pl/s/16722/bwXrRo3u
Z góry bardzo dziękuję
-
Przez KrzysztofKrojniak
Witam pytanie do rolników którzy mieli już kontrole wedle ASF. jak tam sprawa z siatkami na okna jaskółkami i wróblami. przecież są pod ochroną gniazd nie rozwale a co podczas kontroli. kujawsko pomorskie
-
Przez Szydre
Witam!
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu.
-
Przez Ciapek330
Witam otóż chcę postawić garaż lecz nie mogę dostać pozwolenia od Energii ponieważ przebiegają niedaleko linie wysokiego napięcia. Miał ktoś może później problemy z Energą po budowie bez pozwolenia ?
-
Przez eddi87
Witam, Panowie czy ktoś jest w stanie rozpoznać producenta lub model prezentowanego pługa? Oraz może ktoś wie jak wygląda dostępność części?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak awaryjnych MF 255
Żniwa kukurydziane 2025