Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, wieslaw16 napisał:

Podejrzewam złącze wałów otwórz okienko po prawej stronie i sprawdż czy tam jest wszystko dobrze.

to okieko co jest po lewej stronie patrząc od kabiny?

2 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Po pierwsze po grzyba odpalałeś ciągnik na biegu ,po drugie pewnie oberwałeś tarczę albo ukręciłeś wałek sprzęgłowy...

odpalałem na popych..

Opublikowano

Okienko jest po tej stronie, tam co jest pompa olejowa zaraz za obudową sprzęgła, taka pokrywka blaszana przykręcona na cztery śrubki,zobacz dokładnie czy nie wyłączyłeś biegów rewersem przód tył, lub polowe transportowe może przełączyło się i jest tam rozłączone.

Opublikowano
tak jak kolega wyżej pisze sprawdź biegi czy wszystko masz dobrze załączone a jeżeli tak to tak zwana złączka 😉 dwie godzinki i wymieniona tylko że jakość tych nowych jest bardzo mizerna

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez Luki1988
      Witam, panowie można coś kupić w tych pieniądzach? Zależy mi na tym przedziale mocy, może być opcja podstawowa bez bajerów, mechaniczny, jedynie rewers przydałby się. Belarus odpada:)
    • Przez Darek1986
      Witam,posiadam na sprzedaż ciągnik renault 8514.Silnik 4 cyl turbo MWM  + ładowacz czołowy 3 sekcyjny w ostatnim czasie był zmieniony olej i wszystkie filtry.Więcej informacji pod numerem telefonu 502908985 - pokaż numer telefonu - odpowiadam na maile, -POMOGĘ ZORGANIZOWAĆ TRANSPORT ... CENA 31500 TYŚ DO NEGOCJACJI...

• Przez agros99
      Witam. Chciałbym podpytac Forumowiczów, Jaki ciągnik wg. waszej opini najlepszy(najmniej awaryjny) o mocy 130-160 KM, w kwocie do 65000zł. Traktor potrzebny do orki, uprawy 60 ha. Wiem że w tej kwocie to w grę wchodzą Renault, Massey, Zetor 16245 oraz nasz ursus.
  • Dodaj nową pozycję...
v