MF 699
-
Podobna zawartość
-
Przez _Grzesiek_5
Witam, mam ogromną prośbę ponieważ potrzebuje pomocy na temat MF 699 dokładniej jakie skrzynie mają ile prrzelozen? pytam bo chcę taki kupić a spotykam się ze jedne mają trzy wajchy w podłodze a inne dwie, niby taka normalna sprawa a nie pojętego nigdzie znaleźć.Prosiłbym o w miarę szybkę odp bo wybieram sie niedługo oglądać ciągniki
pozdrawiam,
-
Przez borsuk1891
Witam wszystkich.
Co może być przyczyną zgrzytania w skrzyni podczas wrzucania na 1 i wsteczny bieg? Gdy wrzucam z innych biegów czyli z 2 i 3 to wszystko jest dobrze.
-
Przez MF675ursus
Witam,
proszę o pomoc- podanie wymiarów końcowego elementu błotnika (jak na rysunku) dla MF serii 600.
Ewentualnie szukam chętnego który odsprzedałby oryginalne elementy/wykonał zamiennik.
-
Przez borsuk1891
Witam wszystkich.
Mam problem w MF 699 z hydrauliką .Otóż po uruchomieniu ciągnika po nocy podnośnik nie chce podnosić . Po wciśnięciu na pedał gazu pompa bardzo wyje i włącza się kontrolka od zapchanego filtra pompy , choć filtr jest prawie nowy . Problem zanika dopiero gdy ciągnik dobrze rozgrzeje się . Co może być przyczyną .
Dzięki
-
Przez harny666
Witam,
Mam ciągnik Massey Ferguson 699 i wystąpił mi w nim problem, podczas ruszania do przodu bez włączonego przedniego napędu po przejechaniu ok 0,5 m, blokują mi się przednie koła i nie da rady jechać, po włączeniu przedniego napędu koła się nie blokują ale strasznie charczy przedni napęd
-

Rekomendowane odpowiedzi
Światła cofania MF 7724s
Akumulatory Agtech