Zatrudnię kombajnistę lubelskie
-
Podobna zawartość
-
Przez look19
Poszukuję dojarza z terenu województwa pomorskiego. Bez nałogów, nie karanego, uczciwego, może być do przyuczenia. Kwestia wynagrodzenia ustalana podczas rozmowy kwalifikacyjnej. CV mile widziane na pw. Kontakt telefoniczny z wybranymi kandydatami (proszę o podanie w CV nr telefonu lub samego nr telefonu bez CV).
-
Przez Pszczelarz123
Witam.
Bardzo chętnie nawiążę współpracę z rolnikami, plantatorami czy leśnikami.
Szukam miejsc i roślin dla swoich pszczół.
Rośliny letnie typu:GRYKA, FACELIA,LIPA.
Mogę postawić ok. 200 szt uli.
Oferuję za to pyszny miód oraz inne produkty pszczele z mojej pasieki.
Szukam miejsc w województwach:LUBELSKIM, PODKARPACKIM,ŚWIĘTOKRZYSKIM.
Zapraszam i proszę o kontakt wszystkich chętnych i doceniających działalność pszczół.
Wiadomość prywatna lub mail: mebi@o2.pl
-
Przez Traceur
Witam wszystkich forumowiczów chciałbym się dowiedzieć wszyskiego o uprawie pokrzywy zwyczajnej. Chodzi mi o to jak to siać, czym zbierać, jak oddzielić listki od reszty czy jest do tego jakaś maszyna, czy można to pryskać a jak tak to czym, czy jest to opłacalne na 4 hektarach i czy wiąże się z dużym nakładem pracy i jakie są koszty początkowe przy zakładaniu takiej plantacji?? Chce się dowiedzieć wszyskiego o tej uprawie żeby się nie władować w coś z czego nie ma żadnego zarobku. Mam nadzieję da się zrozumieć o co mi chodzi. Ale widzę że jest tu dużo kumatych ludzi z bardzo dużą wiedzą także dacie radę mam nadzieję. jak jakieś pytania jeszcze przyjdą mi do głowy to napisze. Pozdrawiam wszystkich.
-
Przez Gość margolka_86
Tak jak wyżej kupię kozę mleczną, lub dwie, chciałabym spróbować takiej hobbystycznej hodowli, ale gdzie kupic kozę? Jestem z okolicy hrubieszowa i nie chcialabym jechac sto kilometrów za kozą, nie zależy mi na rasie, aby dawala smaczne mleko i byla spokojna
-

Rekomendowane odpowiedzi
Prasa FENDT 2600V- problemy
Rzepak Timothy lubelskie