Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam planuje kupno sn 300 na bronie talerzoweji mam pytanie do was bo te agregaty mozna kupic tylko z walem packer albo gumowy i ani jeden ani drugi mi nie odpowiada bo mam lekkie ziemie i na swiezej orce sie pcha tezeba trzymac na podnosniku a to nie robota .mam teraz w starym agregacie wal rurowy i jest bez problemu czy do sn300 mozna by zalozyc taki rurowy wal? czy zapadnie sie pod ciężarem siewnika?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez 343
      Witam.Przymierzam się do zakupu talerzówki szerokość od 4 do 4,5 m  do 35 tys .Zastanawiam się jaką firmę wybrać sprzedawca poleca mi euro masz (pierwsze słyszę o tej firmie) ,ale jemu bardzo nie ufam bo to chyba wiadomo ,że każdy swoje będzie promować , rozważałem agro masza fajnie nawet to wygląda tylko nie wiem czy jakość poprawiła się jego mam agregat uprawowy z tej firmy 5 letni to stal słaba pęka i rozciąga się. Tyle tych firm jest do wyboru ,że nie wiem co wybrać ,może ktoś coś doradzi lub powie co ma i czy warto w to wchodzić.
    • Przez mariusz4321
      Czy ktoś z Was spotkał się z sytuacją, że po zimie czujnik nie działa- wskazówki nie odchylają się. Wszystki przewody i płytki w puszkach są sprawdzone. W poprzednim sezonie układ działał do samego końca żniw. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Przez patryk072
      Cześć, mam takie pytanie, chcę dokonać zakupy pługu, nie bardzo chciałbym wydawać dużo pieniędzy na zagraniczne pługi, mój budżet to około 30-32 brutto, myslałem o zakupie pługu Unia IBIS L 3+1 , znajomi wspominają również o pługach Agro - Maszu tutaj ceny są dużo niższe, pług ciągny będzie New Hollandem T5060 106km, dajcie znać jakiego najlepiej dokonać zakupu według was!
      Dzięki!
    • Przez rolnikcasejx70
      Witam chciałbym zaczerpnąć trochę opinii użytkowników tego pługa zwłaszcza ten model z odkładniami kvernelanda, chodzi o jakość wykonania i efekt w polu. 
    • Przez kangur95
      Sprzedam siewnik rol masz identyko jak poznaniak 2.7m 6.000 do negocjacji serdecznie polecam pierwszy właściciel
  • Dodaj nową pozycję...
v