Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
@ziomal jak już taki znafffca jesteś to byś zauważył na foto ze ten ciągnik posiada już PowerByonda. Co do autora tematu to to co zaznaczyłeś na pierwszym foto to cała ta płytka to jest właśnie PowerByond z LS. Od dołu tej płytki powinien być korek mniejszej średnicy i na bank jest podpisany LS. Wolny/swobodny spływ masz pod gniazdem na weżu co jest trytytką przycłapany do suportu od centralki
Opublikowano
Dnia 19.05.2018 o 00:03, bodzio1108 napisał:

@ziomal jak już taki znafffca jesteś to byś zauważył na foto ze ten ciągnik posiada już PowerByonda. Co do autora tematu to to co zaznaczyłeś na pierwszym foto to cała ta płytka to jest właśnie PowerByond z LS. Od dołu tej płytki powinien być korek mniejszej średnicy i na bank jest podpisany LS. Wolny/swobodny spływ masz pod gniazdem na weżu co jest trytytką przycłapany do suportu od centralki

Czyli wystarczy ten mniejszy korek wykręcić i wkręcić złączke? 

Opublikowano
Dnia 19.05.2018 o 00:03, bodzio1108 napisał:

Chciałbym odswieżyć temat .potrzebuje się dowiedzieć gdzie podłączyć zasilanie ls.wolny spływ mam ls to tak jak na zdjęciu tz na tej dolnej śrubie a gdzie podpiąć trzeci wąż tz zasilanie.potrzebne jest mi to do prasy tak że temat troche pili.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez bialy1989
      Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
    • Przez seba836
      Rozleciało mi się orginalne radyjko w jelonku i myślę jakie kupić, co polecacie czy pierwsze lepsze. Chyba wszystkie będą pasowały czy nie?
    • Przez seba836
      Witam szukam zestawu do siania myślałem o Amazone d9 z broną aktywną, polecacie coś lepszego czy lepiej ze zwykłym agregatem uprawowym szukać . Posiadam JD 6520 120km szukam tak do 40-50 tyś
    • Przez Marcin34
      Case mx wypuściłem olej hydrauliczny ale tym korkiem koło filtra siatkowego drugi korek jest zepsuty nie da się odkręcić czy dużo zostanie oleju jeszcze czy prawie wszystko spuściłem ?
  • Dodaj nową pozycję...
v