Boczne znaczniki, warto czy nie?
-
Podobna zawartość
-
Przez Marek46ha
Stoję przed wyborem nowej kosiarki dyskowej i zastanawiam się czy warto dopłacić za model z centralnym zawieszenim.
Łąki takie jak wszędzie - jedne lepsze, równiejsze inne mniej. Raczej wysokich prędkości nie będę osiągał bo mam nieduże działki ( rowy melioracyjne, itp)
Także zastanawiam się czy napewno potrzebuję centralnego zawieszenia.
Ktoś może mi podpowiedziec jak to wygląda w praktyce - znajomi mają zwykłe novadisc (poettinger) inni novacat i każdy swój wybór bardzo chwali.
Ja osobiście celuje miedzy lely 280 M i 280 classic.
-
Przez Grzesiek84
Witam
Koledzy czy ktoś posiada lampę - oprawa zawieszana 1x200W OS-230 , moje pytanie jakie żarówki do nich stosować, jak świecą, czy po zakupie posiadają wkład do środka jeśli nie jaki jest stosowany? I czy będą ładnie świeciły w stodole - przerobionym na garaż chce je powiesić na belce między klepiskiem a sąsiekiem?
Jestem nimi zainteresowany bo mam możliwość kupić je po niskiej cenie
-
Przez rafix255
Wtajcie forumowicz nie wiem dokładnie czy jest taki temat ale dokładnie chodzi mi o Deutz Fahra serii 4E następcę Agroluxa. Chodzi mi po głowie zakup tego ciagnika bez kabiny z ładowaczem czołowym. Mam wszystkiego lekko ponad 30ha Case 4220 z ładowaczem i New Hollanda TD5 105 i taki mały zwinny ciagnik do kosiarki zgrabarki siewnika by mi podpasował i pytanie czy warto pchać sie w taka inwestycję. Nieraz jest tak ze 1 ciągnika mi brakuje a ten byłby też cały czas to pykania w obejsciu kiszonki itp. Czy sobie odpuscic i isć w New Holland T4S/Farmalla A. Wszystko są 3 cyl a te 3 (2) marki są najuczciwsze cenowo. W deutzu nie chce kabiny bo widzaiłem ta Naglaka w kielcach to wręcz odstrasza do zakupu bynajmniej mnie. Co sądzicie. Za porady będę wdzieczny
-
Przez Zet7211MF6140
Witam. Chciałbym sie dowiedzieć cos na temat Case Mx 100C. Czy jest godny polecenia czy też nie. Jego zalety, wady . -
Przez MotoMaszyny_pl
Drodzy Rolnicy,
Jako twórcy serwisu bezpłatnych ogłoszeń www.motomaszyny.pl zastanawiamy się jak wielkim zainteresowaniem cieszą się internetowe giełdy rolne z ofertami kupna/sprzedaży płodów rolnych. Jeżeli macie jakieś doświadczenia w tej dziedzinie proszę podzielcie się.
-

Rekomendowane odpowiedzi
lamborghini premium 1060 proszę o pomoc
Szlifierka kątowa Hikoki G23SW2 2200W 230mm