Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, andrzej78 napisał:

Na temat wałków przekaźnika nic nie pisze , a jak taką pracować bez oryginalnych wałków.

Za 1500zł chcesz sprzęt i jeszcze dwa przekaźniki warte 500zł? :D W sumie cena to i tak wysoka, ja za swoją wziąłem 700zł i wcale nie gorsza była.

Opublikowano
12 godzin temu, michal1993 napisał:

Za 1500zł chcesz sprzęt i jeszcze dwa przekaźniki warte 500zł? :D W sumie cena to i tak wysoka, ja za swoją wziąłem 700zł i wcale nie gorsza była.

Gdzie swoją sprzedałeś? Powie mi ktoś ile to cudo waży? 

4 godziny temu, 30pawel napisał:

Muzeum wsi lubelskiej :)

Orientujesz sie ile by cenili takie coś? 

Opublikowano
Nie mam pojęcia. ale pewnie na złomie byś wiecej dostał. :)
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 30pawel napisał:

Nie mam pojęcia. ale pewnie na złomie byś wiecej dostał. :)

Kurcze :/ Na złom mi szkoda oddawać, bo dziadek całe życie pod kocem trzyma  i teraz tak ot na złom oddać? :/ 

Edytowane przez ZETOREXX85
Opublikowano
25 minut temu, ZETOREXX85 napisał:

Kurcze :/ Na złom mi szkoda oddawać, bo dziadek całe życie pod kocem trzyma  i teraz tak ot na złom oddać? :/ 

albo złom ,albo muzeum ,to przeżytek i sentymentów nie ma ,ja snopowiązałkę konna pociłem 20lat temu  na złom a to był by dzis rarytas

Opublikowano

u mnie stała ok 15lat nie używana tylko garaż zajmowała. Co lepsze i z możliwością wykorzystania zostało reszta na złom. Była w stanie idealnym ale cóż zrobić kupić nikt nie chciał. Dyszel na sztywny hol się nadaje idealnie, rury z konstrukcji też porządne i wiele innych rzeczy które można wykorzystać