Ulepszenia w c 330
Sprawdź Ulepszenia w c 330 na AgroTesty.pl
Ursus C-330 Dane techniczne TEST
Ursus C-330 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez abuk14
Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez vitoma
Czesc
Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?
oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.
Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.
Jest tez olej Orlen Agro 80W90.
Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'
dzieki
pozdrawiam
Piotrek
-
Przez lukasz9741
Witam.
Na początek chciał bym się przywita bo to mój pierwszy post na forum.
Mam na imię Łukasz i posiadam ursusa c330m z1991r.
W dniu dzisiejszym urwało mi się ramię kierownicze prawe coś takiego: http://allegro.pl/ramie-kolumny-kierowniczej-c330-ursus-oryginal-p-l-i5480372251.html
Czy mógł by mi ktoś podpowiedzieć jak się do tego zabrać aby samemu to wymienić?
z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
Przez livebird
Witam mam pytanie odnośnie podłączenia dodatkowego oświetlenia roboczego LED w ursusie c330, gdzie mam to podłączyć, co trzeba zrobić by było to bezpieczne połączenie i jakie ledy najelepiej wybrać, chodzi mi o 2 lampy na tył kabiny umieszczone przy daszku.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus 2812/3512 MF 235/255 -użytkownicy, fani