Wymienione zegary młocarni w kombajnie
-
Podobna zawartość
-
Przez jacek16031989
witam tak jak w temacie. Opisze w skrócie wcześniej wtryski lały zostały Oddane do regeneracji po złożeniu wszystkiego nie pali nawet dymku nie puszcza ustawione na 220 po luzowalem nakrętki na wtryskach ojciec kręcił jak lecialo paliwo zakręciłem i nic proszę o pomoc na pompie nie ma żadnej śrubki już nie wiem jak układ odpowietrzyc może ktoś miał już coś takiego
-
Przez RolnikMarian6226
Witam, od jakiegoś czasu mam nowy kombajn a w nim sito górne takie jak przedstawione w załączniku. Mam pytanie dotyczące tego sita, do czego ono jest? Czy nadaje się do młócenie pszenicy,jęczmienia,rzepaku? Czy może nie bawić się z nim i kupić sito żaluzjowe? dodam że sito dolne mam oczkowe
-
Przez macko25
Mam problem z zegarami tzn jak wlącze młocarnie to zegary działają od prędkości jazdy, obrotów bębna, obrotów wentylatora, i silnika oraz gałka z diodami świeci a jak wyłącze młocarnie to juź nic nie dziala a powinno pokazywać prędkość jazdy lub obroty silnika i gdzie tu szukać przyczyny
-
Przez opel1988
Witam posiadam kombajn zbożowy mf530 rok temu przed żniwami naprawiałem skrzynie biegów (biegi wypadały ) wiec wymieniłem zużyte koła zębate zaznacze żę były one dosyć sporo zużyte szczegulnie tryb od pierwszego biegu skrzynia była zrobiona wymienione tryby itp. wszystko co wyglądało na zużyte wymienione zamontowałem skrzynie z powrotem i co sie okazało że biegi i tak wyskakują nic się nie zmieniło przy obciążeniu czyli jak jadę pod górę wyskakuje pierwszy biek dosyć często jak jadę po prostym czy z góry biegi nie wyskakują. Skrzynie już wyciągnąłem jutro zacznę ją rozbierać prosze o pomoc jakieś rady jaka może być tego przyczyna.POZDRAWIAM
-
Przez rolnik_w_dolinie
Mam pytanie jak ustalić do danego modelu szczeline do danego zboża (pszenica,jęczmień,owies) na którym oczku młócicie te zboża
Dołączam zdjęcie chodzi mi dokładnie o tą dźwignie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zetor Proxima 7441 Grimme przegrzewający się olej
Zegar obrotów młocarni Bizon Sampo 2020