Skocz do zawartości

Polecane posty

Mateo111    0

Witam pomoze ktoś co to za błąd miga na niebiesko ta literka (i)Z góry dzięki.i dzie się tu załańcza przodni napęd i blokady.

20180210_162820.jpg

20180211_110301.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Groszek87    0

blkade pod kierownicą w podłodze. Przedni napęd z prawej strony na wysokosci rysunku ciągnika ze strzałką do przodu. Ikonka może być od :czas wymiany filtra  oleju skrzyni biegów lub hydrauliki. Ewentualnie któryś czujnik siada lub kabel dotyka kable pod kabiną Ale to tylko domysły najlepiej kompa i pokaże.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez lukasz2207
      John deere 1065 brak mocy nierowna praca silnika dobrze wkreca sie na obroty ale przy tym nawet dymka nie puści. Sprawdzona pompa wtryskowa, nowa pompka zasilajaca,zbiorniczek odpowiedzialny za przelew sprawny, elektryczna pompka dziala, przewody drozne sprawdzone ,filter paliwa nowy, powietrza czyste, zbiornik wyczyszczony a ciagle dostaje mało paliwa 
    • Przez slawcio_1974
      Mam problem z 6630 premium.Nie włącza się tylni wom,tzn włącza się i zaraz puszcza.Sprawdzona cewka,elektryka jest ok.Komunikat wyświetla się błąd BCU 33.Serwis nie wie,co mu jest.Może miał ktoś taki przypadek?

    • Przez Hadzik
      Witam. Mam problem z usunięciem wycieku przy wsporniki wału napędowego (zdjęcie 1). Podejrzewam że puścił uszczelniacz w obudowie stad tez olej znalazł się w wsporniku obudowy wału. Zdemonowalem wal rurowy, flansze na imbusy , pierścień segera i tyle. Nie mam pojęcia co dalej. Wal z wspornika nie wychodzi lekko. Wiem że jest tam łożysko. Nie wiem o dalej jak rozbierać. Pomocy

    • Przez Tomasz531
      Witam. Kilka dni temu zakupiłem prasę John Deere 550 i mam małe wątpliwości co do działania owijania sznurka. U mnie ramię od podawania sznurka jest po lewej stronie patrząc od strony podbieraka. Świeci się kontrolka środkowa żółta. Kiedy podniosłem klapę do góry i przytrzymałem owijania ręczne to ramię zaczęło przesuwać się w prawo jednak po puszczniu owijania ramię wróciło spowrotem na lewą stronę. Czy tak to powinno działać? Jeśli nie to co zrobić by ramię było w odpowiednim miejscu. Proszę o pomoc 
    • Przez mateo105
      Panowie mam problem w nowym nabytku jak w tytule gdyz nie mam pojecia jak ustawic miekki rdzen a bez niego siano jest zbyt mocno dobite ze palca sie nie wlozy. oto moj sterownik
      sterownik.html
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.