Hamulec wałka sprzęgłowego Mtz 82
Przez
Albin692, w Belarus, MTZ, Jumz
-
Podobna zawartość
-
Przez adamek1942
Witajcie ;] czy jest możliwość aby wałek sprzęgłowy się cofnął w stronę skrzyni przy wymianie sprzęgła ??? po wymianie sprzęgła wyje skrzynia a nie wyła ani grama, przy składaniu słychach było jak ten wałek wskoczył lekko ale może to lekko było za mocno ??
Dekielek za pompa nie był odkręcany, ale wiem ze są tam nakrętki 2 właśnie od regulacji tego wałka, jest możliwość aby się one odkręciły i ten wałek się przesunął, czy raczej łożyska z wałkiem poszły razem - jeżeli tak to jak tymi nakrętkami skręcę to ten wałek się cofnie z powrotem chodź by trochę ???
Podpowiedzcie coś ;] Pozdrawiam
-
Przez kamlar
Witam,chce usunąć w moim pronarze przelacznik napiecia 12/24 ze względu na to,ze w moim przypadku jest to dość czesto padający układ.
Chce przerobić na samo 12V. Wiem,ze musze kupić rozrusznik na 12v z reduktorem.
Może ktoś pomóc w przerobieniu instalacji ? Wiem,że aku (zakladam niedlugo nowe) mają być połaczone równolegle, potem plus na rozrusznik i prad ze stacyjki ma być przełożone z zasilania tego regulatora (który aktualnie budzi rozrusznik) na sam rozrusznik ?
w zał schemat instalcji
Schemat ideowy instalacji elektrycznej PRONAR 82 II.pdf
-
Przez emilkochanek
Czy ktoś może mi na 100% powiedzieć do czego służy złączę ze zdjęcia. Słyszałem kilka opinii i dalej nie wiem czy hamulec hydrauliczny czy wolny spływ oleju.
-
Przez Piotr2211
Witam mam problem w ciągu mtz 82 chodzi o siłownik podnośnika w którym Niedziala powrót(wychodzi a nie wraca) jaka moze byc przyczyna ?
-
Przez dziki97
Witam potrzebuję zrobić w miarę dokładny prędkościomierz do swojego ruska, potrzebny będzie do oprysków i siania nawozów. Zastanawiam się na prędkościomierzem GPS, mógł bym używać go także w Fortschricie 323. Posiada ktoś z was takie urządzenie i jak to się sprawuje???? do tej pory używałem telefonu z jakąś tam apka ale to denerwujące.
-