Sprawdź 2140 półbiegi na AgroTesty.pl
John Deere 2140 Dane techniczne
John Deere 2140 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez deejaay
witam czy moze ktos wie jaka moze byc przyczyna tego ze w moim masseyu 3075 nie moge wrzucic zajaca kontrolki wogole nie dzialaja a traktor jedzie tylko na biegach terenowych . a i jeszcze bieg 2 i 4 wchodza z oporem i wyskakuja czasem , mial moze ktos taki problem?
-
Przez Diabel1
Witam zakupiłem właśnie MF 6180 i mam problem z biegami tzn. ma skrzynie że na każdym biegu są cztery półbiegi ABCD problem jest następujący przy przełączaniu z A na B prędkość zwiększa z B na C zmniejsza i z C na D zwiększa poza tym Jak mam wciśnięte sprzęgło i włączony bieg odnoszę wrażenie jak by coś go trzymało tzn jak będę jechał na dowolnym biegu i wcisnę sprzęgło bardzo szybko wyhamowuje natomiast jak podczas jazdy wyluzuje go to toczy się lekko.Czy ktoś może ma schemat instalacji elektrycznej tego modelu
-
Przez LukaszSZCZ999
Witam, mam 3065 od pół roku i wydawało mi się że już wszystko wiem a jednak... Jadąc na WYŁączonym półbiegu, biegi 1-4 wchodzą jak w masło podczas jazdy. Po włączeniu połówki (mój akurat jedzie wtedy wolniej)nie daje się zmieniać biegów ani w górę ani redukować, po prostu drążek nie wchodzi a przy mocniejszym pchnięciu dochodzi do zgrzytu. Na postoju można wrzucić, w czasie jazdy już nie, zupełnie jakby synchronizacji nie było. Dodam, że włączanie i wyłączanie połówki podczas jazdy jest bez problemu (reaguje normalnie). Z tego co sobie przypominam nie było takich zachowań wcześniej ( zresztą nie jestem pewny). Czy to normalne i po prostu wcześniej nie zwróciłem uwagi? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam
-
Przez TacerOo
Witam,
mam problem ze swoim ciągnikiem. Latem gdy ciągnik się nagrzał wspomaganie i tur przestawał prawie działać, trzeba było dodać gazu żeby nie zacinało i i tak było źle. Teraz jest troche zimniej i robi się podobnie. Wspomaganie się zacina. Pompa była regenerowana, olej i filtr był wymieniany. Co może być przyczyną ? Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam
-
Przez chudy93
tak jak w temacie mam problem z półbiegami w moim ferdku. na panelu widac jak przelacza sie kolejno a w rzeczywistosci dziala tylko polbieg C na inne nie reaguje. co może być przyczyna?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciśnienie na elektrozłączu John deere 6r