Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już czyściłem przeglądarkę, próbowałem na innych i na żadnej nie idzie wejść w robocze tylko nowy wniosek idzie zrobić bez problemu a te co mam zapisane nie otwierają się. Poczekam spokojnie jeszcze kilka dni może coś w końcu ruszy. 

Opublikowano

Dikładnie mi też nie wchodziły dopiero po wyczyszczeniu przegladarki (internet Explorer i mozzila) wszystko smiga, jedyny probkem z pobraniem zwierzat z irz musialem wklepywac ręcznie 

Opublikowano

Witam po telefonach do AG powiedzieli mi że system jeszcze nie jest gotowy i jak ktoś ma program Rolno Środowiskowy to żeby nie wysyłać ponoć ma być dopiero od kwietnia  ps u mnie dzisiaj sie system zawiesza na kreatorze KONTYNUUJ  Pozdrawiam. 

Opublikowano

Na szkoleniach mówili że jak ktoś się podczas logowania pomyli 2razy do ze by nie logować się za trzecim razem tylko już po drugim opuścić stronę i wyczyścić historię.

Opublikowano

Koledzy a co zrobić z takim problemem że na tych mapach w ewniosku nie ma działki którą kupiłem w listopadzie ponieważ przed kupnem był robiony podział geodezyjny i właśnie we wniosku jest stan jeszcze z przed podziału i nie ma tam numeru działki którą ja kupiłem.

Gość marekfarmer
Opublikowano

Zadzwoń  do BP  i się  zapytaj  co w takiej sytuacji zrobić

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Pawel29 napisał:

Koledzy a co zrobić z takim problemem że na tych mapach w ewniosku nie ma działki którą kupiłem w listopadzie ponieważ przed kupnem był robiony podział geodezyjny i właśnie we wniosku jest stan jeszcze z przed podziału i nie ma tam numeru działki którą ja kupiłem.

W instrukcji jest dokladnie opisane na końcu chyba tytuł to zmiany Gis czy jakos tak

Po krotce zaznaczasz działkę z opcji wybieraz DODAJ ROZBIEZNOSCI krótki opis tekstowy i zalanczasz skan wypisu z rejestru gruntow lub inny dokument swiadczacy o podziale

http://www.arimr.gov.pl/dla-beneficjenta/system-teleinformatyczny-arimr-wniosek-przez-internet/ewniosekplus/instrukcja-wypelniania-wniosku-w-aplikacji-ewniosekplus.html

Instrukcja Punkt 13 

Edytowane przez adamn999
Opublikowano

Witam ma ktos taki problem?:

Na usuwanej działce ewidencyjnej, zadeklarowano przynajmniej jedną uprawę, którą należy w pierwszej kolejności usunąć

Żadnej uprawy nie ma i nie mogę usunąć działek z wniosku oraz nie mogę rysować upraw.Próbowałem na 3 przeglądarkach i to samo.
Opublikowano (edytowane)

Ja nie mogę załadować wniosku, przez dwa dni wchodziłem bez problemu i wypełniłem część wniosku, a teraz loguje się i jak wyskakuje witamy w kreatorze wyboru wniosku klikam kontynuuj to nie ma żadnej reakcji.

Edytowane przez seat
Gość łorawiok
Opublikowano (edytowane)

Do Tom 6666" Brak  rośliny uprawnej " to też jest uprawa , więc musisz to najpierw usunąc . Może ci chodzi o coś innego , ale chciałem pomóc .

Edytowane przez łorawiok
Opublikowano
6 minut temu, seat napisał:

Ja nie mogę załadować wniosku, przez dwa dni wchodziłem bez problemu i wypełniłem część wniosku, a teraz loguje się i jak wyskakuje witamy w kreatorze wyboru wniosku klikam kontynuuj to nie ma żadnej reakcji.

Ja swój zrobiłem i zapisałem i od dwóch dni nie mogę edytować wersji roboczej ani otworzyć nowego ciągle pisze ładowanie i ładowanie :) 

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj zresetować kompa i ruter bo czasem przez to nie można otworzyć danej strony. 

@Tom6666 poprostu wpisujesz z listy upraw bo też tak miałem że było brak danej uprawy. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

ok dzięki usunąłem brak rosliny uprawnej i moglem usunąć działkę.Czy jesli mam poniżej 10ha to musze na każdej dzialce rozrysowywać wszystkie uprawy?

Gość łorawiok
Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez łorawiok
Opublikowano

Myślisz że nie wiem jak otworzyć kopię robocza czy po prostu chciałeś zabłysnąć? Po prostu nie chce załadować kopii roboczej, ładuje ale nie otworzy tego co jest zapisane. Jedynie nowe wnioski lecą bez problemu, te które zapisałem nie otwierają się i z tego co widzę to nie tylko ja mam z tym problem bo już kilkanaście osób o tym pisało a na jednej ze stron rolniczych to już większość ma z tym problem jak czytam komentarze.