Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, slawek74 napisał:

Radziu najlepszej 😜 też mam 2.4 myslałem ze szersza super sprzęt

No to dobra perkins kupi ode mnie samasza za 15 a ja od Dąbrowskiego pottingera za 10 😛

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, ThePerkins napisał:

Za wąska to raz, dwa to raczej za 10  nie odda :P . Oglądałem trochę szrotów po 10-12 tyś ( inaczej się tego nazwać nie da ) i stwierdziłem, że jeszcze rotacyjką rok się polata ( może się nie rozleci :D ).

3m na centralnym byś brał do ferdasa ?. Oglądałem Krone na centralnym , spodobała mi się i tak się pytam jak to z tym transportem. Twoja do tyłu się nie składa ?

Dziś skosiłem kolejną część i w bele na poniedziałek, chyba że znajomy oddzwoni czy mi zwiezie przyczepą to wychlastam resztę.

Moja się składa do boku do pionu, do tyłu się składa Kt. 

Krone bym brał bez zastanowienia, one są lżejsze od samasza i wykładają się na lewy bok do transportu. 

Wujo ma df agrofarma 100, waży tyle co twój mf, kosi kronką 2,8m  ciagnik jest stabilny. A 

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, slawek74 napisał:

to co tam seger jest czy co?

a no je, i łożysko się rozdupcyło jeszcze 

43 minuty temu, radekz200 napisał:

No to dobra perkins kupi ode mnie samasza za 15 a ja od Dąbrowskiego pottingera za 10 😛

ujowy biznes :P 

39 minut temu, Karol6130 napisał:

Moja się składa do boku do pionu, do tyłu się składa Kt. 

Krone bym brał bez zastanowienia, one są lżejsze od samasza i wykładają się na lewy bok do transportu. 

Wujo ma df agrofarma 100, waży tyle co twój mf, kosi kronką 2,8m  ciagnik jest stabilny. A 

a jak ta samaszka Ci się spisuje ?, jakoś urzekło mnie to krone :D 

Opublikowano

Bliska rodzina , nawet bardzo ☺️

2 minuty temu, michalcium napisał:

@Kierownik pytanie mam 😂 ty i @robertbara to rodzina czy twoje drugie konto?

Opublikowano

https://m.olx.pl/d/oferta/kosiarka-dyskowa-samasz-samba-200-CID757-IDJP35D.html A co powiecie na te?? może ktoś już ją oglądał? moja rotacyjna też może nie przetrzymać tego sezonu

Opublikowano

@slawek74 jeszcze nie wiem zerkne na olxa i Ci napisze jak cos @michalcium to moj rodzony starszy brat ;)

https://www.olx.pl/d/oferta/kosiarka-dyskowa-lely-krone-320-CID757-IDHJkDU.html ten model dokladnie. Sprzedaje bo mam jeszcze claasa 3m ale nie na centralnym a maly traktor z tym chodzi. po sezonie Bede zmienial na zestaw przod tyl

Opublikowano
8 godzin temu, slawek74 napisał:

kosić czy czekać oto jest pytanie 🤔😁

to ile masz ha tego szuwaru 🤔🤭🤪🤦‍♂️

Sławek kosic kolega w czwartek  skosil dzisiaj ma w pryzmie  ja w poniedziałek ruszam na 12 ha w 13 kawalkach zobaczymy  czy to kdt wytrzyma

28 minut temu, semos napisał:

https://m.olx.pl/d/oferta/kosiarka-dyskowa-samasz-samba-200-CID757-IDJP35D.html A co powiecie na te?? może ktoś już ją oglądał? moja rotacyjna też może nie przetrzymać tego sezonu

Rozmawiałem  ze znajomym co robi u dilera to mi odradzil mówi  ze jak co to kdt bo samba to taki sprzęt  dla dzialkowca 

A znaleźć  dobrą  używke to nie takie proste sam obejrzałem pare ulepow  zobaczymy  jak sie będzie  sprawować ta co kupiłem 

Opublikowano
10 minut temu, Kierownik napisał:

ja chyba w czwartek zbieram. Wczoraj chlopaki pierwsza usluga to zebrali 30 przyczep. Dzisiaj juz pompa

Kosic mam w pn a sieczkarnia śr po południu  albo czwartek rano .  Będzie co Bóg  da 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Kosic mam w pn a sieczkarnia śr po południu  albo czwartek rano .  Będzie co Bóg  da 

sieczkarnie teraz przydziela? 🤔

Opublikowano
Łolek napisał:

10 minut temu, Kierownik napisał:

ja chyba w czwartek zbieram. Wczoraj chlopaki pierwsza usluga to zebrali 30 przyczep. Dzisiaj juz pompa

koś we wtorek bo wyschnie... ja bym tak zrobił

Opublikowano
35 minut temu, pafnucy napisał:

sieczkarnie teraz przydziela? 🤔

Jednym belarki innym sieczkarnie😜

30 minut temu, slawek74 napisał:

koś we wtorek bo wyschnie... ja bym tak zrobił

We wtorek u mnie  niby deszcz i 16st  nie będę  rozrzucal