Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdyby nie ta dziwna kabina to nawet ladny ciagnik. jest ladniejszy od np. Fotona, Kioti itp. jesli ma on skrzynie z Valtry serii A i do tego silnik Perkinska to moze byc ciekawie, tylko jestem ciekaw jak z reszta... podnosnik, mosty, hydraulika itp.

Opublikowano

raczej tak nie bedzie bo te ciagniki maja silnik taki sam jak np. Farmtrac 685 DT i 690 DT, a to sa sprawdzone jednostki. moze to byc spora konkurencja wlasnie dla Farmtraca, silnik i skrzynia identyczne, tylko nie wiem jak z innymi podzespolami.

Opublikowano

raczej tak nie bedzie bo te ciagniki maja silnik taki sam jak np. Farmtrac 685 DT i 690 DT, a to sa sprawdzone jednostki. moze to byc spora konkurencja wlasnie dla Farmtraca, silnik i skrzynia identyczne, tylko nie wiem jak z innymi podzespolami.

Skrzynie to raczej identyczne nie są bo tu masz Tureckie Hema (licencja Valtry A) a w FT masz Włoskie Carraro. Jak piszą na stronie dają 36 miesięcy gwarancji, ciekawe tylko czy nie ma limitu mtg :).

Przedni most to jest Dana jak w Valtrze?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ja widziałem reklame w telewizji tej marki. Zaskoczyło mnie to. Mówił o seri H Zientarski

Opublikowano

Skrzynie to raczej identyczne nie są bo tu masz Tureckie Hema (licencja Valtry A) a w FT masz Włoskie Carraro. Jak piszą na stronie dają 36 miesięcy gwarancji, ciekawe tylko czy nie ma limitu mtg :).

przeciez nie napisalem ze maja identyczne skrzynie (firma) tylko silniki a to ze sa identyczne to chodzilo mi o funkcje (tyle samo biegow i rewers mechaniczny), a to ze jest to taka skrzyna jak w Valtrze z serii A to tym bardziej moze przekonywac klientow do zakupu.

Opublikowano

witam! też mnie bardzo zainteresował ten traktor. w szczególnosci o mocy 82KM. ciekawe jak sprawowac sie bedzie z turem? i jaka bedzie na niego cena? chetnie bym go przetestował :)

mam prośbe do osób które były w Kielcach na targach i widziały ten traktorek żeby opowiedzieli coś o nim. jakie są ich pierwsze wrażenia.

Opublikowano

witam

@danielhaker Podaj Mi fakty dlaczego zetor jest lepszy Co możesz powiedzieć o tym ciągniku jak go napewno jeszcze nawet nie widziałeś .

Pozdrowienia

Opublikowano

Widziałem ten sprzęt na Agrotechu i z tego co słyszałem Warfama dostała medal targów za te ciągniki w zestawie z ładowaczem. Cena jest bardzo niezła, ale jeszcze chciałbym go wypróbować coby zobaczyć jak idzie.

Opublikowano

Wittam

znajomu chce właśnie kupić go o mocy około 100 km i to bedzie go kosztowało 130 tyś ,i ja mu mówiłem czy sie opłaca kupowac nieznaną marke jak JD dał promocje na traktory 100km za 118 tyś ,to nie lepiej kupić znaną firme niż testować na własnej skórze

Opublikowano

Podpowiem jedno zecz porownajcie sobie dane techniczne silnika polmota 102 km oraz tego nowego ursusa to jest ten sam silnik a roznica w senie to chyba okolo 80 tys. A co do JD to mnie ten ciagnik i marka nigdy nie przekona drogie koszty utrzyamnia serwisy itp. i co do ceny sie nie zgodze jd m5 70 km 102220netto Polmot 102 km 103000netto ceny z tygodnika

Pozdrawiam

Opublikowano

Skrzynie to raczej identyczne nie są bo tu masz Tureckie Hema (licencja Valtry A) a w FT masz Włoskie Carraro. Jak piszą na stronie dają 36 miesięcy gwarancji, ciekawe tylko czy nie ma limitu mtg :(.

Gwarancja 36 miesięcy lub 1000 mtg, więc przyzwoicie żaden z krajowych producentów nie daje tyle gwarancji.