Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Agrofotowiczów. :lol:

Chciałbym sie was zapytać czy warto kupować narzędzia i cześci w sklepie Grene? Czy są to dobre części? Czy tylko ładnie wyglądają na obrazku a po założeniu zaraz sie rozlatują??

A co do kluczy to czy wytrzumują dużą siłe, czy sie łamią jak zapałki.

Pozdrawiam Rolnik122894

Opublikowano

Oonosnie kluczy.. Tylko z GRENE!!! albo "KUŹNIA" inne łamia sie zrywają. Mój brat ma sporo siły, weźmie klucz do ręki, przykręci parę śrób i moze stwierdzić czy jest dobry czy nie.... Bez rurki gołą reka inne klucze sa jak pragnienie-nie maja szans:)

Opublikowano

Ostatnio kupiłem w Grene pompę wody do C 330 i miłe zaskoczenie-producent Ursus Chełmno i cena konkurencyjna. A co do innych części to sprzedawca zawsze się pyta czy chce chińszczyznę czy coś dobrego.

Opublikowano

Zaopatruję sie w GRENE od kilku lat. Głównie części do ciapka, z10145, przyczep, ostatnio do Bizona itp. Nie pamiętam żeby mieli wpadkę. Części jakościowo to samo co w innych sklepach - zabrałem np ostatnie zęby do kultywatora unii grudziądz to w agromie dobrałem resztę i były tego samego producenta.

A i najważniejsze, tam gdzie kupuję jest 2 kumatych gości gdzie jak trzeba coś zrobić gdzie było kilka różnych wersji to zawsze dobiorą tak części że nie muszę wracać do nich i szukać innej części.

No i czasem zdaży się zakuć u nich węże co jest baaardzo przydatne.

Opublikowano

W Grene kupuję części jeżeli cena mi się podoba ale co do jakości to nie mogę nic powiedzieć, bo zakładam ich do maszyn na sprzedaż i nie sprawdzam jak długo chodzą ,ale kupiłem u nich trochę kluczy głównie HURICKANE to są bardzo mocne szczególnie szczypce MORS używam sporo od 2 lat.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ARTI2019
      Witam, czy mał ktoś większą styczność z łuparkami do drewna? szukam czegoś konkretnego, łatwe w transporcie i dobra siła może być 20 ton
    • Przez ŻakowskiSławomir
      Witam, pragnę poruszyć dosyć ciekawy temat, rozmawiałem z paroma osobami i mają coś w ten deseń zastosowane, W beczce lub zbiorniku 1000l mają wodę  bo paliwa nie można😉 i zastosowane mają tzw pompki 12, zatapialne, jedna osoba dopasowała nawet pistolet do węża i bezpośrednio ciągnie do zbiornika. interesuje mnie czy dało by radę zrobić coś w tym stylu tylko z pompką niezatapialną, tak by ciągła przez wąż bezpośrednio, wiem że można kupić gotowca za 500-700. ale że nie lubię iść na skróty to myślę że i do 250 by poszło coś złożyć. ma ktoś coś podobnego? jak to się sprawdza? można podsyłać do dyskusji bo pomysł dość ciekawy, szczególnie jak ktoś przywozi duże ilości w beczkach lub baniakach, oczywiście wody bo do paliwa trzeba mieć specjalne pojemniki 😉 😉
    • Przez LukaszPokrz
      Prośba o Waszą opinie.
      Szukam dobrej mocnej wkrętarki - tylko marki MAKITA https://domitech.pl/wiertarko-wkretarka-makita.
      Typowo do przy gospodarskich prac w warsztacie. Co wybrać - możecie polecić jakieś konkretne modele? 
      Budżet 2000 - 2500. Jaka seria będzie dobra, by przy dość regularnych pracach przetrwała długi czas. 
    • Przez Marcin3210
      Poszukuję dosyć taniej podkaszarki do odkaszania trawy przy płocie i wokół kilku drzew. W reklamie usłyszałem o podkaszarce akumulatorowej z JULI http://www.jula.pl/catalog/ogrod/maszyny-ogrodowe/podkaszarki-i-kosy-spalinowe/podkaszarki-i-kosy-akumulatorowe/podkaszarka-000713/#tab04 a może http://euroogrod.com.pl/product-pol-84467-Einhell-Podkaszarka-Akumulatorowa-GE-CT-18-Li-SOLO-3411172.html
      Co o niej sądzicie? Co sądzicie o podkaszarkach akumulatorowych?
    • Przez MatiTM
      Witam. Kupiłem migomat jak w tytule i szukam do niego instrukcji lub osoby która wytłumaczy zasadę ustawienia mocy spawania ora poszczególnych wyjść. Osoba od której kupiłem nie do końca umiała to wytłumaczyc. To pokrętło z falą to jakby zakres amper a te kolejne dwa ze schodkami jak regulować? I dlaczego są aż 3 wyjścia na masę?

• Dodaj nową pozycję...
v