Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

kilka było pierwsze 55 miały zegary jak w 4011 "bąk" jako filtr oleju, przednia oś, obciążniki, moc 55 miała 45km a 60 -52km siedzenie(nowsza technologia :P ) i jeszcze pewnie kilka

Edytowane przez Matey
cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano (edytowane)

Filtr mam ja w c360 zegary tez obciąznikow nie mam [pgr sie kłania] Zastanawial mnie zawsze fakt mocy, poniewaz jak remontujmy częsci są od c360 tak więc skąd te dodatkowe 7km mocy? wieksza dawka na pompie?

Edytowane przez Matey
cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano
Filtr mam ja w c360 zegary tez obciąznikow nie mam [pgr sie kłania] Zastanawial mnie zawsze fakt mocy, poniewaz jak remontujmy częsci są od c360 tak więc skąd te dodatkowe 7km mocy? wieksza dawka na pompie?

jest trochę rozrząd zmieniony i normy pomiaru. 55 ma 45km przy 2000obr/min a 60 52 km przy 2200obr/min

Opublikowano

muj wujek ma tur w c-360 i już 16lat codziennie łąduje nim po 3łych węgla i 3łychy miału.A pompe zmienił po 6latach eksplataci.

Opublikowano

Szukałem już na forum, ale znalazłem tylko kilka wzmianek na ten temat.

Otóż mam zamiar zakupić nawóz w dużych workach po 500 kg i zastanawiam się czy dam rade je rozładować i ładować tym turem?? próbował już ktoś??

Opublikowano

ja mam tura przy c-330 i podnoszę nim big-bagi o pojemności 1000kg zapełniono tak gdzies 3/4 pszenica jest tal około 700-800 kg podnosi bez problemów a pompa była jeszcze kupiona dwa lata temu jak tura nie było kosztowała chyba wtedy jakieś 350 zł jest podobno wzmacniana nie mam z nią problemów bo jeżdżę z agregatem uprawowym 3 metry i wazy około 400 - 450 kg troch przód podrywa ale daje rade :):D